skystar 13.03.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 witam, mój architekt zaśpiewał ode mnie 4,5k za: 1. inwentaryzacja2. orzeczenie3. projekt budowlany (ind. jest to dobudówka do PRL-owskiego kwadraciaka4. technologia (ma byc część handlowa.Załatwia wszystko sam 9gmina i nne sprawy , załatwia geodetę, ZE nie wiem wszystkiego Odżegnuje się natomiast od opłat innych takich jak geodeta i mapki nie wiem ile wyniesie reszt biurokratycznych opłat - dobudówka ma mieć ok. 35 m2 parter i 35 m2 pietro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapi01 16.03.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 w wycenie zabrakło:- projektów instalacji wewnętrznych min. c.o. i elektryka, ale może być również wod - kan robisz usługę musza być pomieszczenia socjalne- sprawdzających w każdej z branż- uzgodnienia sanitarno - hignienczne oraz bhp i ergonomii komplet wyjdzie Cię ok. 10.000 plus VATzaproponowana cena jest śmiesznie niska oby było w niej wszytsko - lepij spisz umowę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts