hannah1 13.03.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Witam wszystkich, W podwieszanym suficie zamontowane mam halogeny (kuchnia, lazienka) Od jakiegos czasu zaczely mi gasnac w trakcie swiecenia niektore swiatelka. To samo zaczyna sie dziac w lazience. Gasna potem za jakis blizej nieokreslony czaS znowu sie zapalaja, by za chwile znow zgasnac albo i nie. I tak co dnia moze ktos mi podpowie dlaczego gasnie mi swiatlo w domu? Mieszkam z tymi swiatelkami przeszlo pol roku. Byl Pan, ktory niby sie zna na tym. Odkurzyl kontakt i powiedzial ze bedzie dzialac. A tu d..., nie dziala, gasnie dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 14.03.2008 04:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Miałem podobny motyw parę lat temu,okazało sie że transformator był walnięty z tym że u mnie jak zgasły to już nie chciały się zapalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts