perginol01 13.03.2008 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile moze kosztowac zerwanie siatki z klejem ze styropianu a nastepnie zrobienie od nowa klej+siatka+tynk.Pow.ok. 240m2(Brygada ktora mi to robiła miala klej zmieszany z piaskiem,lub innym swinstwem)Efekt jest taki ze wszystko jest spękane i porobiły sie pęcheze,palec wpada bez najwiekszego trudu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 13.03.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 Ciebie nic, oni płacą........ niech debile pomyślą trochę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perginol01 13.03.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 sprawa jest w toku,a ja chce jak najszybciej miec ładny dom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 13.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 ile moze kosztowac zerwanie siatki z klejem ze styropianu a nastepnie zrobienie od nowa klej+siatka+tynk.Pow.ok. 240m2(Brygada ktora mi to robiła miala klej zmieszany z piaskiem,lub innym swinstwem)Efekt jest taki ze wszystko jest spękane i porobiły sie pęcheze,palec wpada bez najwiekszego trudu:( Poleciłbym ci tylko miejscowo powycinać to co odstało i wkleić w te miejsca na nowo.Potem w całości dać jeszcze raz klej do siatki i ewentualnie jeszcze raz siatkę ale niekoniecznie.Całość zrywać to tylko strata kasy i dużo roboty a i tak będziesz musiał wszystko równać. U nas koszt takiej robocizny-czyli poprawianie po .............. - wynosi od 10 do 15 zł mkw + tynki 10 zł mkw. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farka 13.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 nie miej skrupułów.... ja kiedyś miałem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perginol01 13.03.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wszystko jest do zerwania!!!to nie podlega zadnej dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 13.03.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 wszystko jest do zerwania!!!to nie podlega zadnej dyskusji Nie denerwuj się po co te wykrzykniki. Ja ci podsunąłem tylko rozwiązania ale tego co u ciebie się dzieje na ścianach nie widziałem ceny ci podałem . Powodem powstania pęcherzy nie koniecznie musiał być klej ( mokry styropian, wysoka temperatura, zbyt gęsty klej itp ) Rozumiem że się denerwujesz partaniną ale to nie znaczy że masz się wyżywać na innych.Wyżywaj się na tych co ci spaprali.Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzesbudowniczy 14.03.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 jesli to w mazowieckim to mozemy sie podjac tego wyzwania/moj nr tel 518-051771 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts