rogi 02.09.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Będę miał dach o prostej konstrukcji i bardzo małym spadku około 30 st.Jaką dachówkę powinienem założyć?. Nie będzie stropu betonowego. Sufitu bedą podwieszane. Chciałbym blachę ale wydaje mi się, że jest głośne podczas deszczu, a odległość między sufitem a kalenicą wyniesie u mnie tylko 60-70 cm. Poza tym może woda się cofać pod łączenia blachy przy małym spadku - co zrobić, może bitumiczna? Choc dowiedziałem się, że pod bitumiczna też może sie cofać. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyrus 02.09.2003 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 napisz jaki przekrój mają krokwie i najważniejsze - jakie jest pochylenie dachu ( w stopniach lub procentach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts