Slawek 1719499182 02.09.2003 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Czołem, czy ktoś z Was zamawiał meble do łazienki z litego drewna?Zastanwiam się nad zamówieniem szafki pod umywalkę (blatową) z szufladami, małego regału na ręczniki i drewnianej obudowy wanny (z 2 stron). Niestety nie mam pojęcia ile taka przyjemność może kosztować.Może ktoś już to "przerabiał" i mógłby podzielić się doświadczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pearl 11.09.2003 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2003 ja przełknąłem, wziąłem głeboki oddech i kupiłem szafki KOŁO (Aplauz -ciemny orzech). Dostaliśmy rabat 20%, ale i tak kosztowały "nieźle" ...ale za to spełniło się jedno z marzeń mojej "Połówki", czyli WARTO BYŁO ! Szafki rzeczywiście są super - miała rację! Pozdrawiam Pearl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts