Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Drewniane meble do łazienki

Slawek 1719499182

Recommended Posts

Ja będę miała meble pod umywalke robione na zamówienie u stolarza wg. mojego projektu. Będzie gruby, drewniany blat, w który będzie wpuszczona umywalka i dalej pod nim będzie stała pralka. Do tego na dole będą drewniane półki z wiklinowymi koszami i na samym dole szuflady.

ja kupowalam tu:

http://www.devo.pl/meble_d.php?m=21

seria Lizano,meble dobrze sie sprawuja,sa dobrze zaimpregnowane.

Wady:

Firma nawet za doplata nie chce mnienic wymiarow,wyposazenia tak wiec nie kazdemu to bedzie pasowalo np:brak kosza na brudy.

Mialam meble z seri:Lato,tam bez problemu mozna bylo sobie marudzic,tez dobrze sie sprawowaly.Miala wysuwany kosz na brudy i nic sie nie zaciagalo w nim,nie wypadalo

Dosc ladna serie mebli lazienkowych ma Kolo , tylko drogo!! :cry: Jest dla mnie niezglebiona tajemnica dlaczego meble lazienkowe sa tak drogie!! :roll: Slyszalem ze sporo ludzi robi meble do lazienek np model z Kola u stolarza i wychodzi to taniej.

Dla mnie tez to bylo zagadka, ale stolarz mi wytlumaczyl , ze to dlatego takie drogie, bo drewno jest impregnowane specjalnie zeby sie od wilgoci nie rozwalilo a takie zabezpieczanie jest drogie, powiedzial, ze owszem zrobi mi meble, ale jesli stolarz robi to tanio to znaczy ze nie postawil na jakosc i takie meble dlugo nie postaja w laziecne i taki stolarz jest zwyklym oszustem... hmm, ja sie moze nie bede wypowiadac o fachowacach - koncze ogromniasty remont , mialam przejscia z wieloma "fachowcami" :cry: