jackpal 14.03.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapraszam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 04.04.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witajcie. Jutro zaczynacie swoją udrękę! Życzę powodzenia i uczulam: już na tym etapie można zrobić błędy! [to z autopsji] . Pozdrawiam, Krzysiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 07.04.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 To prawda podczas wymierzania wyszła sprawa wysokości punktu zero w stosunku do poziomu gruntu na działce ustalilismy ze zrobimy 50cm powyzej poziomu gruntu ale zastanawiam sie czy to nie za dużu trzeba bedzie mocno podsypac fundamenty domu tak aby mozna bylo wjechac komfortowo samochodem do garazu. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 24.05.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 witam mam na imie Beata i wspólnie z mężem przymierzamy sie do Codziennego ciekawi jesteśmy jaki koszt budowy (całkowity) przedstwił wam wykonawca, czy budujecie z ekipą czy systemem gospodarczym, czy robiliście jakies zmiany w projekcie? jeżeli będziecie mogli napisać to bylibyśmy bardzo wdzięczni a narazie trzymamy kciuki, ale widać że robota idzie pełna parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 25.05.2008 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Witam cieszę się, że udało wam się zalogować aj też miałem trochę z tym problemów grono codzienniaków się powiększa to super. My wprowadziliśmy następujące zmiany oczywiście po lekturze powyższego forum i uwag naszych nieco bardziej doświadczonych codzienniaków. 1. poszerzenie klatki schodowej do 200cm2. poszerzenie domku o 90 cm na korzyść garażu i oczywiście pokoi na poddaszu nad garażem3. zwiększenie kąta dachu do 40 stopni oprócz myślimy o zastosowaniu jednego okna w kotłowni ale wyższego i takie samego w łazience, kominy systemowa presto fajna oferta cenowa, po jednym oknie dachowym na poddaszu Wykonawca: to co widać na zdjęciach wykonałem sam z pomoca rodziny. pozostała część będzie wykonywała ekipa ostatecznej ceny jeszcze nie jest ustalona ale wychodzi ok 19000 zł za bloczki wylewka kanaliza na dole ściany strop ścianki kolankowe i szczyty a dzisiaj jeszcze przykleiłem papę na ławy póżniej wrzucę fotki pozdrowiam i życzem przyjemnego i szybkiego budowania i załatwiania wszystkich formalności. Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.06.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 WITAM musze powiedzieć że nieźle wygląda ta wasza budowa, trzymam kciuki za dalsze postępy będe do Was zaglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 03.06.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 dziękujemy... Wasza również będzie nieżle wyglądała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roni 15.06.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Hej...czas najwyższy zagościć u Was Widzę, że na budowie się dzieje- tak trzymać. Zazdrościmy Wam tego małego, słodkiego zwierzaka. My nie wyobrażamy sobie życia bez tych naszych czworonogów i nie tylko... Pozdrawiamy, Dominika i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 15.06.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 witaj Już domek widać . Obejrzałam dzisiaj Twoje fotki. Jeśli pod oknem w łazience na parterze będziesz miał stelaż od kibelka to sprawdź, czy się zmieści na wysokość . Powiększacie taras za domem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 16.06.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam dzięki że zagościliście u nas Jezeli chodzi o łazienkę na dole to nie zamierzamy umieszczać muszli ze stelażem. Ciekawe pytanie dotyczące powiększania tarasu! Faktycznie myślimy o tym żeby wyciągnąć taras w stronę ogrodu powiedzmy o 50cm w stosunku do gabarytów z projektu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katerina 19.06.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Gratuluję postępów! Kotek też ładny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 03.07.2008 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 tu też cisza ciekawa jestem jakie postępy w budowaniu, domyślam się że nie macie czasu nic pisać, no cóż musimy sie wszyscy uzbroic w cierpliwość powodzenia kochani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 04.07.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 U nas sprawa budowy wygląda tak, Trwają ostre prace przy układania stropu prawdopodobnie w sobotę będzie zalewany, robię zdjęcia z budowy ale jeszcze ich nie wbiłem na forum. Samodzielnie zabrałem sie za ocieplenie fundamentów nie zostało to zrobione na etapie kończenia fundamentów i teraz jest trochę więcej z tym pracy ale chyba damy radę pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 05.10.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 No nareszcie jakieś zdjęcia- dom rośnie , a wam w międzyczasie jeszcze udało się wyskoczyć na wakacje- szczęściarze , pozdrawiam, p.s tak się zastanawiam czy mógłbyś przedstawić taki ogólny kosztorys do chwili obecnej-myślę że nie tylko mnie to interesuje, jeżeli oczywiście nie jest to jakaś tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.10.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 witam i dziękuję za odpowiedz oraz gratuluje wiechy , my mieliśmy wstępna rozmowę z kierownikiem i wykonawca, powiedzieli nam że część robót możemy wykonać sami żeby było taniej-wiem że nie będzie łatwo, ale trzeba coś robić tym bardziej że rodzina się powiększyła pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 12.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2008 gratulacje z powodu powiększenia rodziny To prawda że są rzeczy które możecie sami wykonać my np sami zrobiliśmy ławy ocieplenie fundamentów wylanie fundamentów pod filary drewniane w przyszłości zamierzam między innymi sam murować ścianki działowe. A jaki kosztorys przedstawił wam wykonawca?jak waszym regionie wyglądają koszty robocizny?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 15.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 wykonawca coś mówił o 25 tys ale dokładnie nie znam szczegółów za co bo mąż rozmawiał i to tez było bardzo ogólnie ale jutro będzie kolejna rozmowa-mam nadzieje że konkretna, jak będę coś wiedziała to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agusia i Marco 23.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu i Jacku )) Stronkę macie super przejrzystą i kolorową co sprawia przyjemność w oglądaniu Domek urósł wam szybko i elegancko i w pełnym ładzie i porządku - gratulacje bo już wiecha stoi hahahahhaaa Żonka ładna - zgrana z was para oby tak dalej - życzymy wam dużo wytrwałości w budowie i szybkiego zakończenia prac budowlanych . Pozdrawiam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 24.10.2008 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Bardzo dziekujemy z ciepłe i miłe słowa pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celtorek 27.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 witaj jackpal Bardzo ładnie wyszedł Twój domek. Wygląda tak prosto i spokojnie. Nie robisz okien dachowych? Masz tylko większą wysokość okien w szczytach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts