jackpal 05.02.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2009 W DB Doutche Bank oprócz polbanku to jedeny bank który daje "realne" kredyty w CH a marża jest nieco niższa z tym że nalezy dodatkowo wykupić pakiet db inwestuj tj 204 zł dodatek do raty na rzecz inwestowania w fundusze! u nas marża wynosi 1.6% prowizja 1% kredyt 200000PLN rata na dzień dzisiejszy ok 800 PLN na 30 lat kredytowania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 12.05.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 gratuluję okienek-bardzo ładne, my teraz przerabiamy temat okien , a ile te wasze okienka kosztowały? i jaki to kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 13.06.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 za okna razem z drzwiami i brama garażową zapłaciliśmy ok13000zł kolor to orzech firma M&S pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pluto 17.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Cześć jackpal Obserwujemy Waszą budowę z ciekawością. Podobnie jak Wy zamierzamy zmienić kąt dachu i przedłużyć dom o ok 1m. I tu mamy kilka pytań: * Czy zmiany w projekcie zostały dokonane przez projektanta C117 czy może przez innego projektanta z uprawnieniami? * Dlaczego powiększyliście dom o 90cm a nie np. o 1m? * Czy dom w waszym odczuciu nie sprawia teraz wrażenia zbyt długiego? (długi i wąski - "jamnik") * O ile jest teraz szerszy garaż porównując z projektem? Czy to wystarczy do swobodnego poruszania się po garażu z zaparkowanym autem? Z góry dziękuję jeśli znajdziesz czas na odpowiedź do wiosny 2010 już niedaleko wiec trzeba podjąć poważne decyzje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jackpal 10.08.2009 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Zmiany w projekcie wykonywał projektant adaptujący dom do działki czyli nie P. Biryło autor c117, dlaczego o 90cm w sumie to już zapomniałem chyba chodziło o rostaw krokwi na dachu ale myślę że metr więcej tez może być, garaż ma teraz szerokość 380cm i myślę że to powinno wystarczyć ( szerokość samochodu to ok 180cm). Kąt dachu zwiększony do 40 stopni znacznie powiększył przestrzeń na poddaszu - polecam. My jeszczze powiększyliśmy ściankę kolankową o pół pustaka 24cm czyli 12cm - myślę że to nie jest potrzebne psuje troche proporcje domu! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matiix 11.10.2009 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Domek jest nie za duzy, zgrabny i łatwy do wykonania. Nam sie marzy taki sam tylko narazi e mamy dzidzia w drodze i zobaczymy jak to pójdzie z domkiem, bo działke mamy. mam tylko pytanei czy mozna sie dowiedziec jakie proporcje robili n a wylewki , bo masa jest ół-sucha co daje pozniej gładka i nie pekajacą powierzchnie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts