zezo 22.03.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Kierowcy zespołu Formuły 1 McLaren-Mercedes Fin Heikki Kovalainen i Brytyjczyk Lewis Hamilton, którzy zajęli odpowiednio trzecie i czwarte miejsce w sesji kwalifikacyjnej przed wyścigiem o Grand Prix Malezji, zostali ukarani przesunięciem o pięć pozycji za przeszkadzanie rywalom. Decyzja FIA oznacza, że Robert Kubica przesunął się z szóstego na czwarte miejsce i rozpocznie rywalizację z drugiej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 22.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Tzapowiada się ciekawa walka . Pozyca Kubicy za Raikkonenem jest wyborna . Aby nie zmarnował takiej szansy .Chciałem napisać żeby znowu szefowie czegoś nie sknocili . Jest duże prawdopodobieństwo że znowu wywiną jakiś numer żeby Hajfeld był lepszy . Muśle że punkty to jutro przywiezie a ile ze 4 . Pierwszy będzie Raikkonen . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 22.03.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 wojtek50 napisał Muśle że punkty to jutro przywiezie a ile ze 4 . Pierwszy będzie Raikkonen . a mnie coś tak podpowiada że jutro Kubica będzie na pudle nie wiem czemu mam takie przeczucie ale mam i już powiem jeszcze więcej że coś mi mówi że będzie jutro bardzo ale to bardzo wysoko, aż się boję powiedzieć jak oczywiście że zdaję sobie sprawę że są i lepsi oraz bardziej doświadczeni kierowcy, którzy dysponują szybszymi bolidami ale jakoś tak mi się wydaje że Robert osiągnie jutro najlepszy dotychczas wynik w F-1. Tak więc trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 22.03.2008 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Tak więc trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 22.03.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Ja też bym chciał jak najlepiej dla Roberta ale ...... I wszystko zdarzyć może się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 22.03.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 ...a zapowiadają deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 23.03.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Hura Robercik . To był super prezent świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.03.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 A komentarze tzw. "internautów" typowe: z Wirtualnej Polski: "I znów ten polski fanatyzm - tym razem trafiło na F1..Od kiedy w F1 jeździ Robert Kubica, oglądanie tego sportu nie sprawia już takiej przyjemności jak kiedyś..Formuła 1 była jednym z nielicznych sportów, które nie były zarażone tym chorym zjawiskiem, jakim jest polski fanatyzm, gdy tylko jakiś Polak odnosi sukces w jakieś dyscyplinie..Po dzisiejszym sukcesie Kubicy fanatyzm ten się wzmocni i za niedługo bedziemy widzieli na trybunach torów powiewające polskie flagi...ehh niedobrze się robi... Wielkie brawka dla Roberta Kubicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 23.03.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 A nie mówiłem że Robrt będzie wysoko ?? Tak coś przeczuwałem że Jarno Truli przegra pozycję na rzecz Roberta na starcie, zakładałem że Massa nie dojedzie do mety coś temu sympatycznemu brazylijczykowi słabo idzie jazda bez systemu kontroli trakcji zakładałem jeszcze że Kimi będzie miał awarię bolidu, szkoda że się pomyliłem co do Raykonena ale i tak jest super Kubica na II miejscu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 01.04.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 W najbliższy weekend Bahrajm . Można już obstawiać . Kwalifikacje -Robert 3wyścig - też 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Niedługo się dowiemy, czy to Prima Aprilis: http://f1.wp.pl/kat,1775,wid,9809866,wiadomosc.html?rfbawp=1207048322.820 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 02.04.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 No i żeśmy się dowiedzieli . To był fajny żart . Ale kto wie może w jakiejś tam przyszłości ..... Fajnie by było Robert w Ferrari . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 05.04.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 pole position dla Kubicy w GP Bahrajnu !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 05.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Wielki sukces Roberta, już nie mogę doczekać się jutrzejszego wyniku. Pierwszy gratulacje dla Polaka złożył Alonso, mam nadzieję że kiedyś razem będą jeździć w jednym zespole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 06.04.2008 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No i żeśmy doczekali . Uważam że III miejsce to jest sukces . No i udało ni się zgadnąć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 06.04.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 W najbliższy weekend Bahrajm . Można już obstawiać . Kwalifikacje -Robert 3 wyścig - też 3 kolego 50 na 50 trafione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 23.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 No to jak będzie w Hiszpanii Kwalifikacje 2 wyścig 3lub odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 liczę ze stanie na pudle. OBSTAWIAMY ZAKŁADY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 11.05.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 15 dni od ostatniego postu !! ...czyżby Kubicomania tu na forum poszła do lamusa? Dziś Robert "dopiero" piąty na starcie, ochhhh już wielu kręci nosem a ja myślę, że będzie całkiem, całkiem na mecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zezo 11.05.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 nic nie poszło w niepamięć tylko coś stajnia BMW nie może dotrzymać kroku faworyzowanym bolidom troszkę mnie martwi nie za imponująca forma niemieckiego teamu mają jakieś problemy, widać to po wynikach. Najważniejsze że Robert jest przed Nickiem Heidfeldem, a ten ostatni już nie może tego znieść. To mnie już denerwuje - powiedział Heidfeld miał być nr 1, a jak na razie Co do dzisiejszego wyścigu to muszę się przyznać że nie jestem bardzo optymistycznie nastawiony, nie boję się o formę Roberta, tylko martwię się przegranymi startami, coś te starty naszemu jedynakowi nie za bardzo wychodzą, może nie jemu ale jego bolid troszkę odstaje na samym starcie od kilku samochodów a wiadomo że na torze jest bardzo trudno odzyskać straconą pozycję. Tak więc pozostaje nam trzymać kciuki za Roberta i tak troszkę liczyć na błędy jego konkurentów. Najważniejsze aby Nick był za Kubicą /znowu mu się podniesie ciśnienie/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts