moniga 14.03.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Nie wiem czy napisałam to dobrze ale chodzi mi o to jakie warunki trzeba spełnić żeby bez zakończenia budowy uzyskać pozwolenie na warunkowe zamieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olgagit 16.03.2008 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 chodzi chyba o przystąpienie do użytkowania budynku przed zakończeniem budowy - trzeba złożyć wniosek w Nadzorze Budowlanym, dołączyć m.in. oświadczenie kierownika budowy o zgodności wykonania z projektem, dziennik budowy, protokoły odebrania przyłączy. Takie pozwolenie można uzyskać, gdy zostały wykonane prace umozliwiające zamieszkanie - kierownik będzie wiedział, czy to już. o wszystko można dopytaćw PINB. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts