luczak84 14.03.2008 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2008 Zapraszam do Komentarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paula_mario 15.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Witamy w gronie Inwestorów! Budujemy bardzo podobny domek zapraszamy do lektury dziennika pozdrawiam, paula i mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 16.03.2008 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 paula_mario ile ja się naszukałem tego naszego projektu... będę Cie zasypywał pytaniami . Prześledziłem Twoje forum, piękna okolica, no i już jaki zaawansowany stan budowy. Trzymam kciuki za dalsze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 17.03.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam SĄSIADÓW !My wprawdzie budujemy (zamierzamy) na Kłodnicy ale to przecież sąsiedztwo.Projekt bardzo nam się podoba i okolica też, nie dane nam było na Borowej Wsi, chociaż zjeździliśmy tę okolicę...Czekamy na zdjęcia i coś więcej o planach budowy.Pozdrawiamy i trzymamy kciuki.aka-jonek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 19.03.2008 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 No chłopie - nareszcie!! Trzymam kciuki, za szybkie "dostanie" pozwolenia. Na szczęście teraz nie czas urlopowy, więc powinno być bez pooooooślizzzzzzzzzgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 26.03.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Witam! My dopiero na początku drogi , więc będe śledzić Wasze zmagania z chęcią.Będziemy się budować w Kochłowicach, czyli również po sąsiedzku. I prosze o jakieś fotki z działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawkin 27.03.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Gratuluję pozwolonka!! Jeżeli mogę coś doradzić... załóż sobie konto np. na republice w Onet.pl i wrzucaj zdjęcia poprzez ftp na serwer w republice potem wystarczy skopiować ich adres i masz fotki w dużym rozmiarze w dzienniku.Nie trzeba klikać miniaturek... Jedyny mankament, trzeba przeskalować zdjęcia żeby nie trzeba było przewijać okna na szerokość (rozmiar 640X480 jest ok...) Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.04.2008 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Speców od wody też nadal szukamy, bo narazie mamy podobną cenę (firma z Wirku obok Zdebla), za przyłącza wody i kanalizacji chcą ... ok. 6 000zł aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 06.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Gratulacje ! Szczęściarz jesteś, a przy tym dobry organizator pracy - tylu pomocników to u nas nigdy nie było...aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 07.04.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 życzę powodzenia w budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tlobo 09.04.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam Sąsiada Gratulacje i proszę o dokładne namiary gdzie Wasz (przyszły) domek można zlokalizować. Jak pojadę zobaczyć czy mi moje "pole" zarasta to poszukam. Jak narazie życzę powodzenia i udanego rozruchu P.S przy problemach z prądem to mogę coś nie coś pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 09.04.2008 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tlobo Co do lokalizacji to jak śmigasz Polną i mijasz serwis samochodowy (biały budynek), przed nim jest troche otwartego terenu, część jest ogrodzona stoi nasza buda i skrzynka z prądem - to tam . Co do elektryki, tu temat mam opanowany. Dzięki za propozycję A gdzie Ty jesteś ulokowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 25.04.2008 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Oj czekamy , czekamy na początek... Będziemy oczywiście śledzić postępy.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 25.04.2008 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Aka daj znać gdzie kupowaliście piach i po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 27.04.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Szkoda, że nas nie było podczas odwiedzin, ale my w tym czasie obejrzeliśmy wszystkie dachy i kominy południowej Polski... Piach kupowaliśmy w Pilchowicach po 11zł/tona, a transport mieliśmy "nowosąsiedzki" (więc niby trochę taniej) i kosztował 200zł/wanna. Taniej nie znaleźliśmy . aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 27.04.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Podeślij numery telefonów na piach i transport- bo cena rzeczywiscie dobra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 29.04.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 Niestety nie mam przy sobie kalendarza więc wyślę wieczorem na priva. I proszę Cię luczak84 pytania do mnie wpisuj w moje komentarze, bo niestety nie zawsze mam czas zajrzeć do Twoich i masz niepotrzebny poślizg.Pozdrawiamaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.05.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 witam! tempo nad wyraz imponujące my zaczynaliśmy 21 kwietnia, a obecnie jesteśmy na tym samym etapie oby tak dalej! będę wam dopingować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 18.05.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 No faktycznie super szybko !!! Czy to też Górale ?Gratulujemyaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luczak84 18.05.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Lubliniec i okolice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts