Jukka5 15.03.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Czy 1100zł za 5 schodów betonowych zewnętrznych to dobra cena za robociznę? Zadawałam podobne pytanie ale niestety w odpowiedzi usłyszłam że zaśmiecam forum, że powinnam wziąć kalkulator i sama policzyć i że ogólnie ceny są tak różne że takie pytanie jest bzdurne. Czy naprawdę nikt nie orientuje się w cenach robocizny? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba_x 15.03.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Czy 1100zł za 5 schodów betonowych zewnętrznych to dobra cena za robociznę? Zadawałam podobne pytanie ale niestety w odpowiedzi usłyszłam że zaśmiecam forum, że powinnam wziąć kalkulator i sama policzyć i że ogólnie ceny są tak różne że takie pytanie jest bzdurne. Czy naprawdę nikt nie orientuje się w cenach robocizny? Pomocy co fachowiec to inna cena , spróbuj się potargować , jak się zaprze przy tej cenie to rzeczywiście tyle są warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Newfie 15.03.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Ja dopiero co płaciłam za robociznę - schody wewnętrzne, ale zabiegowe, 18 stopni, za 2000. Ganek zewnętrzny z dwoma stopniami - 1000. Może Ci to coś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaja3 19.03.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam,ja zapłaciłam 800 zł za 3 stopnie betonowe przed domem i płyte na ganku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts