GrzegorzC 02.09.2003 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam wszystkich - jako nowicjusz na forum chciałem się przywitać. Jeszcze przeglądam archiwum szukając interesującego mnie tematu. Teraz jestem na etapie szukania działki na północy Krakowa. Najbardziej mnie kusi szkielet drewniany. Po przeczytaniu archiwum, mam nadzieję że znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich GrzegorzC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 02.09.2003 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Witam wszystkich - jako nowicjusz na forum chciałem się przywitać. Jeszcze przeglądam archiwum szukając interesującego mnie tematu. Teraz jestem na etapie szukania działki na północy Krakowa. Najbardziej mnie kusi szkielet drewniany. Po przeczytaniu archiwum, mam nadzieję że znajdę odpowiedź na nurtujące mnie pytania. Pozdrawiam wszystkich GrzegorzC Witamy ! Poszukaj, poszperaj po różnych wątkach (lektura niektórych może zająć Ci ładnych kilka dni i nocy ), a jak czegoś nie znajdziesz to pytaj : "Kto pyta, nie błądzi". I nie martw się, każdy z uczestników Forum pisał kiedyś swojego pierwszego "posta" - często z duszą na ramieniu, czy nie zostanie przez starych wyjadaczy zrugany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts