Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Widzisz to ??

Last Rico

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:D No to super, są ludzie którzy nigdy tego nie mogą zobaczyć (osobiście znam takiego jednego).

Jeśli ktoś tego nie widzi, to proponuję oczy ustawić na nieskończoność ;), zbliżyć twarz do monitora

i powoli odjeżdżać, tak, lekki zez jest przydatny, po chwili obraz się pojawi...

nic ni widzę.... :cry:

haha no to chociaż tu się zgadzamy ;-)

ja też patrzę, patrzę, robię skośne oczy, zeza i nie wiem co tam jeszcze i NIC NIE WIDZĘ.... :lol: (ja myślę, że ktoś nas tu wkręca ;-) :-D, ktoś inny podłapał i mówi, że widzi a wszyscy siedzą i się zastanawiają co to może być hehe )

Kubek na talerzyku, z uszkiem z prawej strony :D

Tak, kubek na talerzyku, z uszkiem z prawej strony :D

:D Do niewidzących. Przyczyną waszego niewidztwa :) jest zbytnia koncentracja na szczegółach.

Musicie patrzeć jakbyście chcieli przez przezroczysty monitor dostrzec ptaka lecącego nad lasem,

ustaw oczy na dalekie widzenie. :)

Czajnik tez widac :D Uszko po lewej, dzóbek po prawej, długi falisto wygięty. Naczynie jakby przysadziste, rozszerzone u dołu. Pokrywka z guzikowatym uchwytem.

Chyba znalazłem sposób - trzeba sie wpatrywac nieco otępiałym wzrokiem w środek obrazka i kilka razy zbliżyć i oddalić pynnie pyszczek od monitora ;)

Czajnik tez widac :D Uszko po lewej, dzóbek po prawej, długi falisto wygięty. Naczynie jakby przysadziste, rozszerzone u dołu. Pokrywka z guzikowatym uchwytem.

Chyba znalazłem sposób - trzeba sie wpatrywac nieco otępiałym wzrokiem w środek obrazka i kilka razy zbliżyć i oddalić pynnie pyszczek od monitora ;)

nie wychodzi...nie umiem patrzeć otępiałym wzrokiem...może to przez te chińskie oczy (takie to ja mam na co dzień) buuuu :cry: :wink: :lol:

Last Rico, jakaś figura geometryczna, jakby stylizowany stolik i 2 ławki ;)

A ja próbowałam już wcześniej zająć czymś pewną kolejkę: http://forum.muratordom.pl/post2326945.htm?highlight=#2326945 i wkleiłam tam stereogram, ale kolejkowicze nie poszli za ciosem ;)

http://decibel.fi.muni.cz/~xkolcar/stereo/gallery/horse.jpg

Kubek na talerzyku, z uszkiem z prawej strony :D

Tak, kubek na talerzyku, z uszkiem z prawej strony :D

:D Do niewidzących. Przyczyną waszego niewidztwa :) jest zbytnia koncentracja na szczegółach.

Musicie patrzeć jakbyście chcieli przez przezroczysty monitor dostrzec ptaka lecącego nad lasem,

ustaw oczy na dalekie widzenie. :)

no nie widzę :-( a już tak mi się oczy rozjechały, że aż łzawić zaczęły, ale nadal nic....