Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Widzisz to ??

Last Rico

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie poddajcie się, zobaczycie :D, tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach.

ja naprawdę nie skupiam wzroku na żadnych szczegółach..

i nic :cry:

ani chińczyk ani mruganie :roll:

pamiętam, że kiedyś tam w czasach szkolnych też ktoś to przyniósł i wszyscy mieli dobrą zabawę oprócz mnie :cry:

i chyba się nic nie zmieniło :roll:

Nie poddajcie się, zobaczycie :D, tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach.

pamiętam, że kiedyś tam w czasach szkolnych też ktoś to przyniósł i wszyscy mieli dobrą zabawę oprócz mnie :cry:

Jesteśmy z tych niewidzących :( , niedowiarki jakieś czy co??????

Mnie tylko oczy łzawią i od razu wzrok mi się wyostrza i guzik z pętelką widzę :evil:

Jesteśmy z tych niewidzących :( , niedowiarki jakieś czy co??????

Mnie tylko oczy łzawią i od razu wzrok mi się wyostrza i guzik z pętelką widzę :evil:

dużo nas łączy :lol: :lol: :lol: :lol:

już wolę szukać twarzy :lol: :lol:

• 4 weeks później...
  • 3 months później...
  • 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 2 months później...

ja zawsze miałam problem, żeby coś zobaczyć na tych obrazkach a próbowałam przez parę lat. Pomogła mi rada z odsuwaniem powoli nosa od monitora i nareszcie to ujrzałam :D teraz jak już wiem jak trzeba patrzeć, to rysunki widać po 3 sekundach, trzeba tylko specyficznie spojrzeć. Jeśli miałabym komuś wytłumaczyć jak trzeba na to spojrzeć, to nasuwa mi się sytuacja kiedy udajemy, ze patrzymy na naszego mówcę, a tak na prawdę patrzymy w "dal" przez niego. Inny sposób na zmianę patrzenia jest taki: ja mam laptopa i siedzę przy nim tak, że mam okno za plecami. w monitorze odbijają mi się żaluzje. spróbujcie teraz nie patrzeć na wyświetlaną stronę, tylko na te właśnie odbijające się żaluzje, bądź inną odbijającą się rzecz. o ten wzrok w dal właśnie chodzi.

Bardzo bym wam chciała pomów, bo sama miałam z tym problem a teraz jak już umiem na to patrzeć to jest to niesamowita frajda.

• 3 weeks później...

Siedzę i oglądam i d..a! W książce widziałam, mąż ma taką. Strasznie mi się to spodobało, więc zaglądam tutaj i nie mogę nic zobaczyć. Ktoś już wspominał, że na papierze jest ok, a na monitorze problem i ja chyba też tak mam. Ale się nie poddałam.

Pierwszy obrazek, drugi... piąty... i nagle twarze - liczę i widzę 4, jeszcze raz - 10 :lol: dalej widzę ich 14 :o Jeszcze raz liczę 15! :roll: Cholipcia, myślę sobie, obrazków nie widzisz, ale schizofrenie to masz na bank :oops:

Przeglądam dalej, może teraz coś zobaczę, ale nie! :evil: Płyta skończyła grać (słuchałam ulubionych kawałków :lol: ) i widzę! :o No ludziska widzę! :lol: Wychodzi na to, że skupić się nie mogłam :roll: Jeszcze raz wszystkie od początku zobaczę :lol:

Pewnie, że fajniej, ale można sobie potrenować :D

http://images30.fotosik.pl/178/95e1d6ec8fb3155b.jpg

Jeszcze dość stare, ale ciekawe.

http://images31.fotosik.pl/182/8b328386815a406f.jpeg

Wskazuje jednoznacznie, że normalna nie jestem :lol: :lol: :lol:

no to witaj w klubie chyba jestem nienormalny naliczylem 13-nascie, ale za bardzo sie nie przygladalem. wie moze byc wiecej tych mord