Last Rico 08.04.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie poddajcie się, zobaczycie , tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 08.04.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Ja też widzę - miałam kiedys w domu taką ksiazke i na niej się uczyłam...daaawno temu. Obrazki w ksiażce przyblizałam i oddalałam od nosa aż obraz się pojawił, a te na monitorze jakos łatwiej mi wychodzą metoda na chinczyka z szybkim mruganiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie poddajcie się, zobaczycie , tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach. ja naprawdę nie skupiam wzroku na żadnych szczegółach.. i nic ani chińczyk ani mruganie pamiętam, że kiedyś tam w czasach szkolnych też ktoś to przyniósł i wszyscy mieli dobrą zabawę oprócz mnie i chyba się nic nie zmieniło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 08.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie poddajcie się, zobaczycie , tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach. ja naprawdę nie skupiam wzroku na żadnych szczegółach.. i nic ani chińczyk ani mruganie pamiętam, że kiedyś tam w czasach szkolnych też ktoś to przyniósł i wszyscy mieli dobrą zabawę oprócz mnie i chyba się nic nie zmieniło Jesteśmy z tych niewidzących , niedowiarki jakieś czy co?????? Mnie tylko oczy łzawią i od razu wzrok mi się wyostrza i guzik z pętelką widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Nie poddajcie się, zobaczycie , tylko nie skupiajcie wzroku na żadnych szczegółach. ja naprawdę nie skupiam wzroku na żadnych szczegółach.. i nic ani chińczyk ani mruganie pamiętam, że kiedyś tam w czasach szkolnych też ktoś to przyniósł i wszyscy mieli dobrą zabawę oprócz mnie i chyba się nic nie zmieniło Jesteśmy z tych niewidzących , niedowiarki jakieś czy co?????? Mnie tylko oczy łzawią i od razu wzrok mi się wyostrza i guzik z pętelką widzę dużo nas łączy już wolę szukać twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.04.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 A no bo to trzeba patrzec jakby przez to, nie na ten obraz.., tak jakos jakby ten obraz byl przezroczysty i chcialo by sie zobaczyc co jest za tym obrazem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 hm... trzeba umieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 trzeba, trzeba ale mozna i bez tego byc calkiem szczesliwym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 03.05.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Whisper - co to Robert Kubica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 07.08.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 Trzeba miec dobry wzrok .Jeszcze niedawno była to bułka z masłem . teraz d...pa, byla fajna zabawa. pare lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 17.08.2008 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 ....a okularki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 fajne jest to, że jak już się zobaczy to potem można obejrzeć dokładnie od góry do dołu jakby stało przed nami ciekawe jak to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asiek i Jacuś 30.12.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Super zabawa, chociaż oczy bolą po takim treningu (a i tak przyznaję, że nie wszystko umiem zobaczyć) dla pasjonatów znalazłam to: http://www.mimuw.edu.pl/~msawicki/stereo.html można sobie samemu stworzyc prosty stereogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 01.01.2009 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Fajne, szkoda tylko, że u mnie w domu tylko ja "widzę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 17.04.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2009 eeeeeeeeee fajne to mam w domu od lat ksiazke z tymi obrazkami ale nigdy nic nie widzialem do dzis teraz musze ja znalesc i pogaldac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czekolada 17.06.2009 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Potrzebowałabym książki z takimi obrazami! Znacie jakieś tytuły?Polecam książkę Inny Wymiar - wydawnictwa Prima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grodka 27.08.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 ja zawsze miałam problem, żeby coś zobaczyć na tych obrazkach a próbowałam przez parę lat. Pomogła mi rada z odsuwaniem powoli nosa od monitora i nareszcie to ujrzałam teraz jak już wiem jak trzeba patrzeć, to rysunki widać po 3 sekundach, trzeba tylko specyficznie spojrzeć. Jeśli miałabym komuś wytłumaczyć jak trzeba na to spojrzeć, to nasuwa mi się sytuacja kiedy udajemy, ze patrzymy na naszego mówcę, a tak na prawdę patrzymy w "dal" przez niego. Inny sposób na zmianę patrzenia jest taki: ja mam laptopa i siedzę przy nim tak, że mam okno za plecami. w monitorze odbijają mi się żaluzje. spróbujcie teraz nie patrzeć na wyświetlaną stronę, tylko na te właśnie odbijające się żaluzje, bądź inną odbijającą się rzecz. o ten wzrok w dal właśnie chodzi. Bardzo bym wam chciała pomów, bo sama miałam z tym problem a teraz jak już umiem na to patrzeć to jest to niesamowita frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 31.08.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 nie potrafie wklejac zdjec ale na tej stronie http://www.frazpc.pl/b/63653 jest sporo fajnych obrazkow mi sie podoba saturn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 19.09.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Siedzę i oglądam i d..a! W książce widziałam, mąż ma taką. Strasznie mi się to spodobało, więc zaglądam tutaj i nie mogę nic zobaczyć. Ktoś już wspominał, że na papierze jest ok, a na monitorze problem i ja chyba też tak mam. Ale się nie poddałam. Pierwszy obrazek, drugi... piąty... i nagle twarze - liczę i widzę 4, jeszcze raz - 10 dalej widzę ich 14 Jeszcze raz liczę 15! Cholipcia, myślę sobie, obrazków nie widzisz, ale schizofrenie to masz na bank Przeglądam dalej, może teraz coś zobaczę, ale nie! Płyta skończyła grać (słuchałam ulubionych kawałków ) i widzę! No ludziska widzę! Wychodzi na to, że skupić się nie mogłam Jeszcze raz wszystkie od początku zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 19.09.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Pewnie, że fajniej, ale można sobie potrenować http://images30.fotosik.pl/178/95e1d6ec8fb3155b.jpg Jeszcze dość stare, ale ciekawe. http://images31.fotosik.pl/182/8b328386815a406f.jpeg Wskazuje jednoznacznie, że normalna nie jestem no to witaj w klubie chyba jestem nienormalny naliczylem 13-nascie, ale za bardzo sie nie przygladalem. wie moze byc wiecej tych mord Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts