Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Widzisz to ??

Last Rico

Recommended Posts

• Odpowiedzi 112
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Last Rico ,widok ładny, widzę takie "obręcze" , jakby niedomknięte litery G na kwadracie , dwie na dole , jedna nad nimi i jeszcze coś w tle. Figura geometryczna, trudno mi ją opisać :D .Sloneczko, sad z konikiem :D

A dokładnie koń zwrócony głową w lewą stronę. Za nim sześć drzewek ;) Ten obrazek jest wyjątkowo czytelny, mozna nawet ruszając głową na boki zmieniac perspektywę 8)

Last Rico ,widok ładny, widzę takie "obręcze" , jakby niedomknięte litery G na kwadracie , dwie na dole , jedna nad nimi i jeszcze coś w tle. Figura geometryczna, trudno mi ją opisać :D .Sloneczko, sad z konikiem :D

Ten rysunek od last rico to jakby fraktal :-? Trzy romby zwrócone jednym z wierzchołków do góry. Przeciwległy wierzchołek rozcięty, a te rozcięte ramiona łączą się pod spodem z rozciętymi ramionami sąsiada :o :lol:

:D Mało mam czasu teraz, wrzucę tylko coś specjalnie dla niewidzących.

Próbujcie na tym, bo to jest najłatwiejsze ze wszystkich. Kto raz zobaczy, ten widzi wszystkie

malunki już na zawsze (coś jak z jazdą na rowerze). Powinniście zobaczyć przestrzenne kule.

Głowa w odległości max 0,5m od monitora. Powodzenia. :)

http://img299.imageshack.us/img299/8241/runa4wb8.jpg

Mokka, podoba mi się ten z godz 15:17, bardzo starannie wykonany. :)

Tu mam malunek z najgłębszą dotychczas widzianą przeze mnie głębią

....joan, Joan, JOan, JOAn, .....JOAN ! JOAN ! JOAN ! (to jest podgrzewanie do kolejnej próby !) -

..............musisz być w klubie widzących :) :D

http://img375.imageshack.us/img375/6293/runa5pp3.gif