flisiu 23.05.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 nie wiem jak w innych miastach na slasku ale w Gliwicach na moje oko tez mozna dostac dotacje, do 50%, max 4K pln kotly na biomase, solary, pompy ciepla ( wymagane zezwolenie na odwiert, zatem jutro odpytam urzednikow czy aby powierzne nie sa brane pod uwage ... niby absurdalne pytanie, pompa to pompa, tyle dziwow i baboli jednak w urzedach, ze ... tfu tfu na psa i tak dalej ) edit ... tak, Pani Naczelnik potwierdzila, ze pompa to pompa ... IMHO nie zawracaj glowy a dotacja jeszcze jest uzalezniona od gminy?? kurcze bo ja tez mieszkam na slasku i jak bylem w UMiG to mi Pani grzecznie powiedziala ze nie ma zadnych dotacji na pompy. tylko jakbym chcial zdjac azbest z dachu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ExM 24.05.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 15.03.2012 - 16.04.2012 był ostatni nabór.Problem w tym, że wielu klientów nie dostało jeszcze odpowiedzi a według zasad powinni już ją otrzymać, więc jest jakaś niejasność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts