Gość 02.09.2003 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 Cześć,czy na poddaszu (nie na suficie, ale na pochyłych skosach) też trzeba dawać profile UD czy wystarczą tylko CD ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Czy mógłbym prosić o jakieś wypowiedzi - chyba ktoś z Was urządzał już poddasze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.09.2003 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Na skosach najprościej profile CD na ES'ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.09.2003 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 skosy to też ściany, profil UD jak najbardziej wskazany na tych ścianach wskazany jest też na połączeniu ścianki kolankowej i skosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.09.2003 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Gdzie ?Mam dach kopertowy - gdzie wstawie UD ?A przy kolankowej UD jest potrzebne tylko do uchwycenia dolnych i górnych końców CD - ja dałem łaty drewniane do ścianki kolankoewej i też mi nie są potzrebne. BTW.: http://www.knauf.pl/dokumentacja_techn/a_cad_d612.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 03.09.2003 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 to Ty nie masz żadnych scianek działowych na poddaszu ?? Taka otwarta przestrzeń też ładnie zależy co się komu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasiu 03.09.2003 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Będą działowe - ale potem. Na razie obkładam skosy i ściankę kolankową. Profile UD użyłem tylko przy obróbkach okien (połaciowych). Ścianki działowe nie bedą sztywno związane ze skosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Augustyn 03.09.2003 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 znajduje się na dobrej stronie o suchej zabudowiehttp://www.polskigips.pl znalazłem ta niezłe opisy i zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.09.2003 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Dzięki za informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts