dorotaja22 16.03.2008 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Co myślicie o tym projekcie? Może powiększyć go o poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolaapril 17.03.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Nie da rady, zbyt duże rozstawy dla terivy a betonowy zbyt drogi i ciężki. Już przećwiczyłam ten temat. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levinia 22.10.2009 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 Witam! Interesuje mnie, czy ktoś z Was buduje dom z Z77 z pracowni projektowej Studio Z500 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nygusts 26.10.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 hej, my przymierzamy się do budowy Z43 i też poszukujemy info/zdjęć z realizacji od użytkowników, którzy budowali ten domek...póki co nie mamy odpowiedzi pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
levinia 28.10.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Zdaje się, że nie są to zbyt popularne projekty wśród inwestorów... Mam nadzieję, że podczas budowy nie napotkamy żadnych przeszkód i wszystko pójdzie szybko i gładko! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 17.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam i podbijam! Czy naprawdę nikt tego domku nie buduje? Proszę o informacje na temat przeróbek i zdjęcia!!!!! F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bowess 18.08.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Projekt niezbyt popularny ze względu na bardzo dużą powierzchnię zabudowy i kubaturę (koszty ogrzewania). Wymaga dużej działki i koszt budowy też niemały. Przy takim metrażu po prostu zdecydowanie częściej wybierane są domy z poddaszem użytkowym - wtedy na parterze zwykle jest jeszcze gabinet, czy też dodatkowa sypialnia np. dla dziadków. Jeżeli Wam podoba się zaproponowany w projekcie program użytkowy, działka i finanse pasują do budowy takiego metrażu i projekt nie będzie wymagał większych przeróbek, to nie ma co się martwić, że nikt nie buduje. Będziecie pierwsi i już. No, nie do końca - na stronie z500 jest jedna realizacja. Wiadomo, że fajnie zwiedzić gotowy dom albo chociaż budowę ze ścianami. Miałam przyjemność obejrzeć budowę parterówki z21 - program użytkowy bardzo mi się podobał, projekt fajnie dobrany do działki. Jedyny minus jaki zwrócił moja uwagę, to komunikacja, dużo powierzchni zabierają korytarze i dom ma swoje "zakamarki". U mnie żeby dojść z sypialni do toalety trzeba skręcić maksymalnie 2 razy, a na budowie, którą oglądałam ze względu na wprowadzone zmiany nawet 4 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 22.08.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2010 Dzięki za opinię. To prawda, że dom jest dosyć duży, ale zamierzam na jego bazie zrobić ciutkę mniejszy. Wybieram się w najbliższym czasie na rozmowę do architekta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 26.08.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 (edytowane) Już jestem po rozmowie z architektem. Będę robić projekt indywidualny w oparciu o projekt z77, tylko trochę mniejszy. F. Edytowane 14 Września 2010 przez franelka1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 03.05.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Zapraszam do swojego dziennika budowy - ranczo na piasku. Buduję dom oparty na tym projekcie, ale z przeróbkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franelka1 03.05.2012 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Zapraszam do swojego dziennika budowy - ranczo na piasku. Pokazałam tam projekt z dokonanymi zmianami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts