bimbelt 16.03.2008 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Ile płaciliście za gładzie szpachlowe. Mam równiutkie tynki i cena jaka mi ostatnio zawolano, powalila mnie nieco. 25zl za m2 - sama robocizna. Czy to nie jest lekkie przegiecie? Za tynki cementowo-wapienne placilem 27zl za m2 z materialem, a to przeciez znacznie trudniejsza robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek T 16.03.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Obecnie są takie ceny gładzi ,wykonanie idealnych gładzi zabiera sporo czasu a ludzie nie chcż pracować za 5 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 16.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Zrobienie idealnych gładzi to żmudna i czasochłonna robota.Aby było dobrze trzeba minimum 4 krotnie szpachlować, a co za tym idzie ........ .Cena jką podałeś jest normalną ceną na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin72 16.03.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Wykonuje gladzie i biore 18 zl/m2 za sama robocizne. za obrobienie okien licze osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam2007 25.03.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ile płaciliście za gładzie szpachlowe. Mam równiutkie tynki i cena jaka mi ostatnio zawolano, powalila mnie nieco. 25zl za m2 - sama robocizna. Czy to nie jest lekkie przegiecie? Za tynki cementowo-wapienne placilem 27zl za m2 z materialem, a to przeciez znacznie trudniejsza robota. Mi mój majster powiedział dziś ,że cena 1m2 tynku cementowo -wapiennego to ok. 19 pln - robocizna. Oczywiście jak dotrze już do tego etapu to coś wynegocjuje ale cena chyba dosyć przyzwoita... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 28.03.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Wykonuje gladzie i biore 18 zl/m2 za sama robocizne. za obrobienie okien licze osobno. ceny są wolne i uwolnione, i pamietaj ze kiedyś nalezy zarabiać a nie tylko pracować i pokrywac koszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martin72 29.03.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Oczywiscie, zgadzam sie z toba, lecz mi idzie powiedzialbym bardzo dobrze. na brak pracy nie narzekam a do tego jeszcze oplacic trzech pracownikow. Wszystko zalezy od nastawienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.03.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 z gładzia jest tak, jakie podłoże taka i cena, trudno w nowym po tynkach gipsowych brać więcej, ale przy starociu....cem-wap...strach myslec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laziale 29.03.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 zgadzam się że 25 to za dużo co najmniej o5 przy rrrrrównych tynkach ,co innego starocie dojdzie małe skucie nałozenie jjakiejś połaci tynku itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.03.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Dlatego zawsze jest ważne podawanie na jakim podłożu, sama czynność bez wiedzy nic nam nie obrazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neco 29.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 u mnie cena od 18zł . niestety tynki cementowo wapienne maja to do siebie ze nie da sie ich zrobić tanio i dobrze trzeba je szpachlować na pewno na dwa razy , zamiast tynków wapiennych trzeba było sie zdecydować na tynki gipsowe nakładane maszynowo na pewno było by taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.03.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 u mnie cena od 18zł . niestety tynki cementowo wapienne maja to do siebie ze nie da sie ich zrobić tanio i dobrze trzeba je szpachlować na pewno na dwa razy , zamiast tynków wapiennych trzeba było sie zdecydować na tynki gipsowe nakładane maszynowo na pewno było by taniej tu akurat rozumiem doskonale, podana cena jest od. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 29.03.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 mam dobrego fryzjera do którego chodzę całymi latami, i zawsze cena jedynie rośnie, czy u kolegi spadają koszta pracy? a moze dziś 2000 m2 i bedzie taniej a za tydzien 100, a jeść trzeba, i ponosic koszty.....Koledzy decydując sie na dzialalność gospodarczą jej celem jest uzyskiwanie zysku ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 30.03.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 mam dobrego fryzjera do którego chodzę całymi latami, i zawsze cena jedynie rośnie, czy u kolegi spadają koszta pracy? a moze dziś 2000 m2 i bedzie taniej a za tydzien 100, a jeść trzeba, i ponosic koszty.....Koledzy decydując sie na dzialalność gospodarczą jej celem jest uzyskiwanie zysku ! Dobrze napisane SPOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts