tomek_www 16.03.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam. Mam nadzieję że ktoś tu zajrzy - choć chyba nie oto w tym chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Biała 16.03.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2008 Witam serdecznieMnie to już się podoba to co zrobiliście do tej pory. Czy znajdzie się więcej zdjęć domu z czasów przed remontem i z samego remontu? Taka historia remontu starego domu zaciekawi tu pewnie wiele osób. No i oczywiście powodzenia życzę w rozbudowie Waszego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_www 17.03.2008 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Niestety nie posiadam zbyt wiele zdjęć z początków remontu - a szkoda bo naprawdę różnica jest ogromna (jak coś znajdę to dorzucę). Jak sobie przypomnę ten zgniły płot porośnięty w koło dzikim bzem, jabłonki wrastające w okna, zapadnięty dach, "wentylowane" okna, ruchome podłogi itd. itp... Na szczęście teraz mam aparat i dalsze prace związane z budową postaram się uwiecznić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 20.03.2008 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 uwieczniaj uwieczniaj bo nim się obejrzysz będzie za późno a kibicujacyh z pewnością znajdzie się więcej. Dopisuje sie i ja znam te drewniane płotki, krzaczory dzikich sliwek, trawsko po pas, sterty gruzu, papy i innych przerośniętych śmieci, itp z tym się już uporaliśmy, teraz walczymy z murarką powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 22.03.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 U was efekty już widać ładnie My dopiero ruszamy.... Wesołych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 11.07.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 Współczuję sąsiada :/ Może sąsiad absolutnie razji nie ma, ale niestety prawomocność odwiecze :/ :/ My się tego też strasznie baliśmy. Bo mamy życzliwą sąsiadkę. Może nie jest upierdliwa (choć tu pewności nie mam), ale wścibska bardzo.... A tego strasznie nie znosimy. Ale na szczęście się nie odwoływała i decyzja się uprawomocniła i możemy czynnie walczyć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olinka79 21.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Witaj Tomku To moje początki na tym forum. Przejrzałam już z zainteresowaniem wiele dzienników, ale właśnie do Ciebie postanowiłam napisać pierwszy post. Dlaczego? .... Dlatego, że ja i mój mąż również jak Ty rozbudowujemy dom w którym mieszkamy. My, nie dość, że stawiamy obok to jeszcze zrywamy dach i budujemy w górę. Przechodzę obecnie przez koszmar związany z ciągłym brudem. Taka rozbudowa jest o wiele gorsza niż budowa nowego domu od podstaw. Teraz to wiem. A myślałam, że pójdzie szybko, gładko i przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_www 22.10.2008 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No niestety wszechobecny brud i bałagan jest koszmarem - tym bardziej, że jak do tej pory staraliśmy się utrzymywać porządek na podwórku. Po robotach budowlanych i pokryciu dachu udało nam się na razie posprzątać podwóreczko ale przed nami jeszcze docieplenie ścian (styropian wszędzie ) oraz budowa tarasu. Ponadto w trakcie realizacji inwestycji wyszedł pomysł aby na "starym" poddaszu zrobić drugą łazienkę i niestety trzeba wyprowadzić piony z dołu - nieplanowany remont obecnej łazienki i kolejny BAŁAGAN przed nami. No i oczywiście łączenie nowego budynku ze starym - czyli wykucie przejścia w miejscu obecnego okna w kuchni też jest przerażające pod względem utrzymania czystości w domu. Na szczęście wizja końcowego efektu inwestycji nas uspokaja PS Życzę powodzenia podczas budowo-remontów no i czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olorobal 23.12.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 Życzę Ci dużo spokoju świątecznego, czasu spędzonego z rodziną. Naljepszego swiątecznie!...http://cap35.caption.it/355/captionit120846I894D30.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts