Monika122 16.11.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Widzę Monika że zdecydowalście się na balkonik ,całkiem ładnie wygląda. Dzięki, zastanawialiśmy sie jak wyjdzie z tym balkonem i wyszło nie najgorzej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rycha 22.02.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam, nie wiem czy ktoś tu jeszcze zagląda bo wątek ciekawy, jestem ze śląska i planuje na jesień ruszyć z budowa zacisza II, szukam uwag spostrzeżeniń ciekawych informacji odnośnie zagospodarowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziulaPM 26.06.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2013 Witajcie zaciszanie!! My właśnie trafiliśmy na projekcik Zacisze i... po 6 latach poszukiwań serce drgnęło- to chyba właśnie TO czego szukamy:D:D Tylko oczywiście troszkę zmian trzeba będzie wprowadzić Przede wszystkim myślimy poważnie nad domem w systemie szkieletowym. Chcemy zrezygnowac z podcienia na koszt większego salonu i po głowie chodzi "odchudzenie" domku poprzez odcięcie jego części z lewej strony- na linii jednego stanowiska garażowego ( drugi garaż już mamy na sąsiedniej działce- przez to ładniej by nam sie wpasował w działkę i byłbuy troszke mniejszy- a i bardziej symetryczny byłby. Poważne zmiany- może ktoś już coś takiego robił?? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrekKrawczuk 10.11.2013 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2013 Ja już budowę ukończyłem... teraz proszę o głos w konkursie MG Projektu http://www.mgprojekt.com.pl/galeria-konkursowa-ii-edycja?pn=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts