madd 17.03.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jak w temacie - ja sie poplakalam ze smiechu http://pl.youtube.com/watch?v=w0ffwDYo00Q i jeszcze tu http://pl.youtube.com/watch?v=4rb8aOzy9t4 Jakbym moja kotke widziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 24.04.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 mądre kocisko ...dobre,też sie uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.04.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 tiaaa... ale kazdy wlasciciel kota wie ze to normalne :) dlatego kocham koty - sa cudownie bezczelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 25.04.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 miau.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.04.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 mru mru na tym filmiku jak kot chce zeby go wpuscic do chalupy - fantastyczne jest zaobserwowanie typowej kociej natury - kot desperacko probuje sie dostac do domu a gdy juz pan otwiera mu drzwi - kot nie wchodzi ... tylko chwile czeka -zeby czasem ktos sobie nie pomyslal ze mu zalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 27.04.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 mru mru na tym filmiku jak kot chce zeby go wpuscic do chalupy - fantastyczne jest zaobserwowanie typowej kociej natury - kot desperacko probuje sie dostac do domu a gdy juz pan otwiera mu drzwi - kot nie wchodzi ... tylko chwile czeka -zeby czasem ktos sobie nie pomyslal ze mu zalezy A kiedy już wejdzie, to choćby na dworze spędził całą dobę, to i tak najpierw poleci do kuwety zrobić tam wielkie aromatyczne przedsięwzięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts