Sad Ripper 18.03.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 do diabła tam z wyciskarkami - pwoiedz lepiej, panie heniu, jak sie ten calphalon sprawuje? bo to nie taki pierwszy lepszy obieracz do ziemniakow:) sad ripper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość heniu specjalista 18.03.2008 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 do diabła tam z wyciskarkami - pwoiedz lepiej, panie heniu, jak sie ten calphalon sprawuje? bo to nie taki pierwszy lepszy obieracz do ziemniakow:) sad ripper Rewalacyjnie. Posiadam rowniez noze Global, ale uzywam katany Calphalon.Leza lepiej w rece a i dardzo dobrze trzymaja ostrosc.Do ostrzenia uzywam ostrzalki ceramicznej Global. Ten zestaw praktycznie zaspokaja moje potrzeby w kuchni. http://img525.imageshack.us/img525/6274/xxzzme0.jpg Druga sprawa jest rewelacyjne profilowanie noza. Odnosi sie to do raczki jak i do ostrza. http://img217.imageshack.us/img217/5316/xxzz1fv1.jpg Np. jesli chcemy kroic czosnek dosc dekoracyjnie proponuje 6" utility. ps. uwaga!!!!! sa naprawe ostre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 no wlasnie tez zwrocilam uwage na noze moze nawet bj. od strony estetycznej niz praktycznej - bo nigdy w łapce nie trzymalam takowego a jaka cena ze sie niesmialo zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 18.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 zielona - co się głupio pytasz Wiadomo, że cena szanująca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 18.03.2008 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 mi ostatnio miły Pan zaproponował "nożyk"... http://www.sushi-shop.pl/index.php?cPath=71_54&osCsid=c18e29876dfd51ca36a63c2e30eb5bef nagadał się bidul, nastaral... byl bardziej przekonujący niż wszyscy sprzedawcy samochodow w ostatnio odwiedzonych przeze mnie salonach... ale nie wiedział że ja się kompletnie nie szanuję i wysłuchalam go do końca patrząc głęboko w oczy tylko dlatego , bo tak mnie wychowano... house - czyli ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 18.03.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 mam wyciskarkę firmy FACKELMANN i jestem zadowolonahttp://baranek.com.pl/zdjecia/318_12.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szanujacy sie henio 18.03.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 .....odpowiem w jednym poscie. O cenach europejskich na noze nie mam pojecia , lecz jesli macie kogos w stanach to naprawde warto. Ceny przytoczonych nozy przez joan wachaja sie w granicach 100 do 140 dolcow. Tak wiec jest to wydatek w najgorszym wypadku 316 zloty, w polsce 1200 i wiecej zloty. Noze ktore ja zaprezentowalem, mozna kupic za $60(135zloty) - 7"santoku. ps. Zieloniutka, jak potrzebujesz cos to skrobni zamowienie. Mamy przeciez neutralne miejsce, gdzie mozemy dokonac wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 zielona - co się głupio pytasz Wiadomo, że cena szanująca się ? ja sie calkiem powaznie pytam. szukam dobrych nozy. te mi sie podobaja i akurat slyszalam pare pozytywnych opini. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.03.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 .. ps. Zieloniutka, jak potrzebujesz cos to skrobni zamowienie. Mamy przeciez neutralne miejsce, gdzie mozemy dokonac wymiany. rrimi namow zeby cos dobrego ugotowala - ty przyniesiesz noze ja cos do posiekania bo jak rozumiem wreczysz mi je osobiscie ? ps. cena jeszcze nie powalajaca, balam sie ze zaczyna sie od 1000 zł w gore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szanujacy sie henio 18.03.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 .. ps. Zieloniutka, jak potrzebujesz cos to skrobni zamowienie. Mamy przeciez neutralne miejsce, gdzie mozemy dokonac wymiany. rrimi namow zeby cos dobrego ugotowala - ty przyniesiesz noze ja cos do posiekania bo jak rozumiem wreczysz mi je osobiscie ? ps. cena jeszcze nie powalajaca, balam sie ze zaczyna sie od 1000 zł w gore czego nie . co do ceny, sa to ceny gdy "przemycamy". ps..... jestem bardzo niesmialy, wiec chyba przez posrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 18.03.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 ps..... jestem bardzo niesmialy, wiec chyba przez posrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 18.03.2008 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Noże super. Jakbym była na kupnie to też bym kupiła. Na razie moje victorinoxy dzielnie się sprawują. I nóż IKEA 365+ tez jest niezły. Tak jak myślałam: ruskich wyciskarek nie było dziś na bazarze. ALe kupiłam polską produkcję "Made in Świątniki Górne" za 7 zł. Przeciska, a nie tylko rozpłaszcza. I też ma wyjmowane sitko, tak jak te z Ikea. Apropo: Tylko 50% populacji wyciskaczy w Ikea miało wewnątrz sitka. Ech ten naród !!! Nic się nie zmienił za demokracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 18.03.2008 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Apropo: Tylko 50% populacji wyciskaczy w Ikea miało wewnątrz sitka. Ech ten naród !!! Nic się nie zmienił za demokracji Też to zauważyłem. Po jaką ch...rę komuś potrzebne sitko z wyciskarki? Naparstek sobie zrobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 19.03.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 jak sobie kupisz ten wyciskacz to pewnie sie przekonasz czemu potem gina sitka z ikei A co do ruskich to moze jakis imporcik zorganizujemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 19.03.2008 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 cha cha cha już widzę nagłówki w gazetach: "Grupa dyskusyjna założyła small bussines" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 19.03.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 jak sobie kupisz ten wyciskacz to pewnie sie przekonasz czemu potem gina sitka z ikei A co do ruskich to moze jakis imporcik zorganizujemy? Mam, pierwszy, wykonany z "jednego kawałka", rozpadł sie po kilku latach. Mam teraz drugi z Ikei, własnie z wyjmowanym stalowym sitkiem. Działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ...... A co do ruskich to moze jakis imporcik zorganizujemy? Niekoniecznie. Targowisko przy stadionie w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ...... A co do ruskich to moze jakis imporcik zorganizujemy? Niekoniecznie. Targowisko przy stadionie w Olsztynie ja kupowałam w Olsztynie ale na ryneczku przy dworcu zachodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xiff 19.03.2008 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 no to zakup hurtowy i na allegro wrzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 05.04.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam wielką prośbę do kolegów i koleżanek z forum, zwłaszcza tych co mieszkają w Olsztynie. Czy może ktoś kupić od ruskich ten rewelacyjny wyciskacz i przysłać go do mnie pocztą? Ja zrobię przelew na konto. Tak jak na Allegro. U nas w Krakowie nie ma ruskich z wyciskaczami. A mój nowo kupiony wyciskacz produkcji polskiej właśnie zerdzewiał i sie stępił, po dwóch tygodniach używania. Badziew jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts