pati25 05.04.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Ja mam taką ruska :)Odrazu gniecie orzechy itd ...Wy tez takie macie?ha ha ha w sumie to nawet nie wiem do czego ta wyciskarka została stworzona ...moze faktycznie do czosnku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 05.04.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 aspidisca ja bym popatrzyła n aTandecie ,tam na polu nie na hali stoja takie dziadki z sprzetem od ruskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 05.04.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Mam wielką prośbę do kolegów i koleżanek z forum, zwłaszcza tych co mieszkają w Olsztynie. Czy może ktoś kupić od ruskich ten rewelacyjny wyciskacz i przysłać go do mnie pocztą? Ja zrobię przelew na konto. Tak jak na Allegro. U nas w Krakowie nie ma ruskich z wyciskaczami. A mój nowo kupiony wyciskacz produkcji polskiej właśnie zerdzewiał i sie stępił, po dwóch tygodniach używania. Badziew jeden. Poczułem sie tak jak bym mieszkał w Azji. Skrobaczke do ryb też chcesz?, rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 06.04.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mam wielką prośbę do kolegów i koleżanek z forum, zwłaszcza tych co mieszkają w Olsztynie. Czy może ktoś kupić od ruskich ten rewelacyjny wyciskacz i przysłać go do mnie pocztą? Ja zrobię przelew na konto. Tak jak na Allegro. U nas w Krakowie nie ma ruskich z wyciskaczami. A mój nowo kupiony wyciskacz produkcji polskiej właśnie zerdzewiał i sie stępił, po dwóch tygodniach używania. Badziew jeden. ja niestety już nie mieszkam w Olsztynie bo chętnie bym pomogła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 06.04.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Krzysztofik, będę wdzięczna za sam wyciskacz.Nie łowimy ryb, do jedzenia kupujemy już wyfiletowane i oskórowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 06.04.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Krzysztofik, będę wdzięczna za sam wyciskacz. Nie łowimy ryb, do jedzenia kupujemy już wyfiletowane i oskórowane. W środe dam odpowiedź. Mój wyciskacz gdzieś sie zapodział i jestem zmuszony do zwiedzenia rynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 06.04.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Mialam nie pisac, no ale jak pytaja to odpowiem - zadnej - nie cierpie czosnku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agata39 11.04.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Wcześniej ruską - nie wyciskała dokładnie.Teraz z Ikei - jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.04.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ja juz wykonczylam 3 wyciskarki (nie byly tanie) i teraz mam taka mala tareczke z raczka jak do sera i czosnek scieram - nic sie nie marnuje, a czosnku uzywamy duzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 11.04.2008 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ajajaj A co na to Twoje paznokcie?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 11.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Ajajaj A co na to Twoje paznokcie?!!! Wszystko z nimi ok, zabek czosnku trzymam w opuszkach, a paznokci nie mam dlugich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 11.04.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Mialam nie pisac, no ale jak pytaja to odpowiem - zadnej - nie cierpie czosnku! wspolczuje ja uwielbiam - w malenkich ilosciach no i nie na surowo ps. tez mam z ikei i na razie zdaje egzamin (a byla piorunsko tania ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaneq 25.05.2008 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Firma ZYLISS nr US.PAT.5513562 Model SUSI Made in Switzerland uzywam intensywnie od 10 lat i jest jak nowa. Bardzo latwa do obslugi i czyszczenia. POLECAM ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzycielka74 29.05.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ...dołączam do ikeowskich posiadaczy wyciskarek ...tak jakTomek teraz mam drugą i ta sprawuje się dużo lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 ostatnio zakupiłam wyciskarkę Fiskarsa - jest po prostu rewelacyjna - ma wyjmowane sitko więc można ją dokładnie umyć. Wcześniej używałam takiej z Ikei ale nie byłam z niej bardzo zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aspidisca 29.05.2008 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O masz!!! Maluszek, czemu dopiero teraz to mówisz???!!! Kilka dni temu zakupiłam w Ikea, ale mocno zastanawiałam się nad Fiskarsem. A z innej beczki - Fiskars ma bardzo fajny elegancki młynek do pieprzu. Taki niebrudzący obrusów. Po użyciu odstawia się go do góry nogami. Chyba sobie taki kupię. Do mielenia solli też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.05.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2008 O masz!!! Maluszek, czemu dopiero teraz to mówisz???!!! a bo teraz dopiero odkryłam ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roześmiany 30.05.2008 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 tak jak pisalem , zawsze uzywam noza.Jedynym wyjatkiem jest pasta chili. http://img105.imageshack.us/img105/9303/wyciskarkajt0.jpg ps. Jak tak bardzo sie wszyscy upieraja , to i ja zaprezentuje. Bardzo mocna, wykona z "nierdzewki" szczotkowanej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts