nitubaga 17.03.2008 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam, przede mną wybór stolarki wewnętrznej - czy ktoś miał już przyjemność współpracować z firma Tom Stol? wszelkie info i zdjęcia mile widziane. a może macie jakiś innych producentów godnych polecenia? dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hanejek 08.07.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 http://forum.muratordom.pl/post2352696.htm?highlight=tomstol#2352696 Tomstol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skama 09.07.2008 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2008 Moje "doświadczenie" z pracowniczką tej firmy było tylko 5 minutowe. Poszłam obejrzeć drzwi, zapytałam, czy robią drewniane. Pani pokazała mi drzwi z wypełnieniem z płyty mdf. Wyjaśniłam,że chodzi mi o drewniane, czyli wykonane W CAŁOŚCI z drewna. Pani wyjaśniła mi, że takich drzwi sie nie robi, bo takich NIE DA SIĘ ZROBIĆ. Zapytałam wobec tego, jak to robiono dawniej, bo drzwi drewniane robiono od wieków, a płyty mdf wtedy jeszcze nie było. Na to pytanie pani nie znalazła odpowiedzi.Koniec "doświadczenia". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts