krabek 17.03.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Jestem zafascynowany dachówką bogena rubin czerwony. chciałbym się dowiedzieć gdzie taką dachówkę można najtaniej kupić ( chodzi mi o obszar Polski po prawej stronie Wisły ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomek136 18.03.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Ostatnio ogladałem tą dachówke w rzecywistosci wyglada ładniej niz na zdjeciach. Ma ją zapolski Zapolski składy dachoweStara miłosna trakt brzeski 66atel 022-760-85-47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociamama 25.03.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ostatnio ogladałem tą dachówke w rzecywistosci wyglada ładniej niz na zdjeciach. Ma ją zapolski Zapolski składy dachowe Stara miłosna trakt brzeski 66a tel 022-760-85-47 Ma ją wiele składów. A Zapolskiego to omijałabym szerokim łukiem. Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krabek 25.03.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Ma ją wiele składów. A Zapolskiego to omijałabym szerokim łukiem. kociamama mogłabyś mi podpowiedzieć jakieś inne namiary na składy z tą dachówką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hunk1 25.03.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Po prawej stronie Wisły - czyli gdzie?Na podkarpaciu maja ja w Przeworsku. Wiem, bo mam Bogena - tyle ze Innovo 12 antracyt. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomek136 26.03.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Ma ją wiele składów. A Zapolskiego to omijałabym szerokim łukiem. Zuza Dlaczego ??? Ja własnie zamierzam u nich kupic na trakcie u p.Tomka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociamama 27.03.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ma ją wiele składów. A Zapolskiego to omijałabym szerokim łukiem. Zuza Dlaczego ??? Ja własnie zamierzam u nich kupic na trakcie u p.Tomka Z wielu powodów. Chociażby dlatego, że jesteś spamerem, Kolego Tomek136: http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=2986 http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?p=14429&highlight=#14429 Zuza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 27.03.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 To nie spam tylko sprzedawca podszywający się pod swego klienta... Bleeeeee Tomuś - zatem jak jest? Kupujesz drugi dach, czy poprzedni od Zapolskiego się rozsypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 27.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Ma ją wiele składów. A Zapolskiego to omijałabym szerokim łukiem. Zuza Dlaczego ??? Ja własnie zamierzam u nich kupic na trakcie u p.Tomka Z wielu powodów. Chociażby dlatego, że jesteś spamerem, Kolego Tomek136: http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?t=2986 http://www.forumbudowlane.pl/viewtopic.php?p=14429&highlight=#14429 Zuza No ładnie!!!!!!! Zuza dobra robota!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomek136 27.03.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Nie jestem zadnym pracownikiem tej firmy!! Poprostu kupiłem u nich dach i byłem zadowolony Teraz buduje drugi dom i tez chce kupic dach ale poniewaz jestem człowiekiem który woli dmuchac na zimne wole sie dowiedziec wszystkiego na zapas!! Wyczytałem o forumowym statku który ma dobra renomę na naszym forum . Mi akurat dach sprzedawał ktos inny niz Zapolski ale na trakcie i byłem zadowolony Teraz akurat jak byłem to polecali mi nibre albo bogena!! Ale porównując ceny chyba skuszę sie na creatona w dach luxie Cena wyzsza niz bogen ale jakosc tez lepsza co o tym myslicie???? Ps moze rzeczywicie musze sie zglosc do zapolskiego za jakas wyplate za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pichon 27.03.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 Dachówkę Bogen rubin czerwony mogę polecić z czystym sercem Wygląda znakomicie, jakość ok. Ją już mam na swoim dachu. Jeżeli chodzi o hurtownie to radzę porównać ceny u większej liczby sprzedawców, naciągaczy złotówek poznasz od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość tomek136 27.03.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 a ile kosztuje u was na slasku bogen czerwony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pichon 27.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 3,47 netto za sztukę dachówka podstawowa, kupowana w kwietniu 2007. Aktualnej ceny nie znam, ale wiem, że była podwyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dabell 28.03.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Ja mam bogena brązowego (Innovo 12) od 1,5 roku na dachu -od bezpośredniego dystrybutora z Niemiec. W zeszłym roku - tu na forum okazało się że dają tak dobre ceny, że opłacało się zapłaciż za transport do Poznania, bo i tak było taniej - tak wyliczył zainteresowany forumowicz.Może opłaca się sprawdzić ? http://www.lech-bud.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pkozin 28.03.2008 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Nie jestem zadnym pracownikiem tej firmy!! Poprostu kupiłem u nich dach i byłem zadowolony Teraz buduje drugi dom i tez chce kupic dach ale poniewaz jestem człowiekiem który woli dmuchac na zimne wole sie dowiedziec wszystkiego na zapas!! Wyczytałem o forumowym statku który ma dobra renomę na naszym forum ale czytałem tez o panu Zapolskim który sprzedaje chyba na Radzyminskiej i o nim sa złe opinnie. Mi akurat dach sprzedawał ktos inny niz Zapolski ale na trakcie i byłem zadowolony Teraz akurat jak byłem to polecali mi nibre albo bogena!! Ale porównując ceny chyba skuszę sie na creatona w dach luxie Cena wyzsza niz bogen ale jakosc tez lepsza co o tym myslicie???? Ps moze rzeczywicie musze sie zglosc do zapolskiego za jakas wyplate za reklamę A ja myślę, że kłamiesz i robisz z nas kretynów: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=332157880 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 31.03.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie jestem zadnym pracownikiem tej firmy!! Poprostu kupiłem u nich dach i byłem zadowolony Teraz buduje drugi dom i tez chce kupic dach ale poniewaz jestem człowiekiem który woli dmuchac na zimne wole sie dowiedziec wszystkiego na zapas!! Wyczytałem o forumowym statku który ma dobra renomę na naszym forum ale czytałem tez o panu Zapolskim który sprzedaje chyba na Radzyminskiej i o nim sa złe opinnie. Mi akurat dach sprzedawał ktos inny niz Zapolski ale na trakcie i byłem zadowolony Teraz akurat jak byłem to polecali mi nibre albo bogena!! Ale porównując ceny chyba skuszę sie na creatona w dach luxie Cena wyzsza niz bogen ale jakosc tez lepsza co o tym myslicie???? Ps moze rzeczywicie musze sie zglosc do zapolskiego za jakas wyplate za reklamę A ja myślę, że kłamiesz i robisz z nas kretynów: http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=332157880 Prawda jest taka, że do tej pory nie znałem składów Zapolskiego, ale teraz już znam i nic tam nie kupię. Tomek136 - pomysł może i miałeś dobry, ale wykonanie strasznie zchrzaniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek-Stara Miłosna 31.03.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam WszystkichMoje nazwisko Jaworski sprzedaję dachy w firmie Zapolski Składy dachowe przy ul.Trakt BrzeskiDo tej pory nie byłem uzytkownikiem forum muratoraOczywiscie czytałem czasami rózne posty ale nigdy nie byłem zarejstrowany z reszta moze to potwierzdic jedynie redakcja!!!O tym poscie poinformowała mnie Szefowa nie wiedziałem jak do tego podejsc ale pierwsze co to napisałem do redakcji list zeby saksowano tą osobe która sie za mnie podszywa!!!Nie jestem dedektywem zeby oceniac kto to mógl zrobic ale mój punkt jest w poblizu kilku silnych konkurencji i juz nie raz mialem tu nie mile przygody!!kilka razy ktos wzywał policje pod pretekstem np. ze moj samochod stoi od dluzszego czasu w jednym miejscu i podejrzewają ze jest kradziony!! albo ktos zamawiał mi pizze na moj koszt.Nie jeden handlowiec przyjezdzajacy do mnie wie ze co opowiadją o mnie firmy konkurencyjne!!!Mam jeszcze pytanko do kiler_su i kociamama!!Czy kupowaliscie u mnie dachy i nie byliscie zadowoleni z obsługi ??Po liczbach postów moge tez domniemywac ze mozecie tez byc w konkurecji i piszecie zeby mnie pograzyc!!!Na koniec chciałbym przeprosic osoby które chciały sie czegos dowiedziec z tego postu a wyczytały tylko wyliczanki nie na tematPozdrawiamTomasz Jaworski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Killer_su 31.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Jak byś poczytał moje posty to wiedziałbyś, że nie jestem z branży, więc też nie pracuję u konkurencji. Również gdybyś czytał uważniej to zauważyłbyś, że napisałem iż nie znałem składów Zapolskiego. Nie mniej nie lubię takich sytuacji.Jeżeli ktoś się pod Ciebie podszył to podjął dość ryzykowny sposób walki handlowej, ponieważ mógł nie trafić na krytykę i również Pkozin mógł nie znaleźć aukcji Tomka136 na Allegro.Prawda jest taka, że to jest zwykłe forum, a nie usenet i nie mamy możliwości np. zweryfikowania IP z którego Ty piszesz i z którgo pisał Tomek136. Oczywiście jeżeli jesteś poszkodowany to Ci współczuję i w takiej sytuacji możesz wystąpić do redakcji z prośbą o pomoc, a swych praw dochodzić nawet przed sądem.Do tego czasu ja pozostanę sceptyczny i nadal pozwolę sobie uważać, że to schrzaniona akcja marketingowa.[/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociamama 14.04.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich Moje nazwisko Jaworski sprzedaję dachy w firmie Zapolski Składy dachowe przy ul.Trakt Brzeski Do tej pory nie byłem uzytkownikiem forum muratora Oczywiscie czytałem czasami rózne posty ale nigdy nie byłem zarejstrowany z reszta moze to potwierzdic jedynie redakcja!!! O tym poscie poinformowała mnie Szefowa nie wiedziałem jak do tego podejsc ale pierwsze co to napisałem do redakcji list zeby saksowano tą osobe która sie za mnie podszywa!!! Nie jestem dedektywem zeby oceniac kto to mógl zrobic ale mój punkt jest w poblizu kilku silnych konkurencji i juz nie raz mialem tu nie mile przygody!! kilka razy ktos wzywał policje pod pretekstem np. ze moj samochod stoi od dluzszego czasu w jednym miejscu i podejrzewają ze jest kradziony!! albo ktos zamawiał mi pizze na moj koszt.Nie jeden handlowiec przyjezdzajacy do mnie wie ze co opowiadją o mnie firmy konkurencyjne!!! Mam jeszcze pytanko do kiler_su i kociamama!! Czy kupowaliscie u mnie dachy i nie byliscie zadowoleni z obsługi ?? Po liczbach postów moge tez domniemywac ze mozecie tez byc w konkurecji i piszecie zeby mnie pograzyc!!! Na koniec chciałbym przeprosic osoby które chciały sie czegos dowiedziec z tego postu a wyczytały tylko wyliczanki nie na temat Pozdrawiam Tomasz Jaworski Tak się składa że kupowałam. I jeśli kiedykolwiek będę budowała drugi dom - Pana skład ominę baaardzo szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kociamama 19.05.2008 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Witam Wszystkich Moje nazwisko Jaworski sprzedaję dachy w firmie Zapolski Składy dachowe przy ul.Trakt Brzeski Do tej pory nie byłem uzytkownikiem forum muratora Oczywiscie czytałem czasami rózne posty ale nigdy nie byłem zarejstrowany z reszta moze to potwierzdic jedynie redakcja!!! O tym poscie poinformowała mnie Szefowa nie wiedziałem jak do tego podejsc ale pierwsze co to napisałem do redakcji list zeby saksowano tą osobe która sie za mnie podszywa!!! Nie jestem dedektywem zeby oceniac kto to mógl zrobic ale mój punkt jest w poblizu kilku silnych konkurencji i juz nie raz mialem tu nie mile przygody!! kilka razy ktos wzywał policje pod pretekstem np. ze moj samochod stoi od dluzszego czasu w jednym miejscu i podejrzewają ze jest kradziony!! albo ktos zamawiał mi pizze na moj koszt.Nie jeden handlowiec przyjezdzajacy do mnie wie ze co opowiadją o mnie firmy konkurencyjne!!! Mam jeszcze pytanko do kiler_su i kociamama!! Czy kupowaliscie u mnie dachy i nie byliscie zadowoleni z obsługi ?? Po liczbach postów moge tez domniemywac ze mozecie tez byc w konkurecji i piszecie zeby mnie pograzyc!!! Na koniec chciałbym przeprosic osoby które chciały sie czegos dowiedziec z tego postu a wyczytały tylko wyliczanki nie na temat Pozdrawiam Tomasz Jaworski Szanowny Panie. Nie życzę sobie ŻADNYCH wiadomości pw od Pana. Tym bardziej w tak nieeleganckim tonie. To tylko potwierdza moją opinię, żeby u Pana już nic nie kupować. Jest Pan przemyły tylko do momentu wpłacenia Panu pieniędzy. Normalnie dr Jekyll i Mr Hide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts