apinka 18.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2008 Tutaj prosimy o wskazówki i opinie dotyczące naszej budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tzi 20.03.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 My mamy mamę "na utrzymaniu" i zdecydowaliśmy się na Dom w borowikach ze względu na to iż mama mogła by mieszkać z nami a jednak osobno.http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m45926dd875d8aMoże i wam przypadnie do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 20.03.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Puk puk Gratulujemy decyzji i życzymy powodzenia. wszystkie trzy projekty są fajne. Ale nie ździwię się, jak wybór padnie całkiem na coś innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 24.03.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 My także trzymamy kciuki Pierwsze wybory są najtrudniejsze ... za czasem decyzje będą podejmowane w 3 sekundy Nikt nie obiecuje że będzie łatwo, ale klimat WŁASNEGO domu - BEZCENNE !!! Życzymy by budowanie było dla Was wielką przygodą!! ... niekoniecznie z niespodziankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wombaty2 27.03.2008 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 powodzenia!trzymamy kciuki!wombaty2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 12.05.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Bardzo fajna ta Wasza Oliwka ! najbardziej podoba mi się połączenie kuchni pom.gospod. i garazu. Praktyczne rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 11.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 witam i pozdrawiam !!!cieszymy się z Wami wyborem projektu i tym że chociaż troszkę mogliśmy pomóc. Oliwka jest super, bardzo ładny i funkcjonalny domek. życzę powodzenia i mam nadzieje że będziecie zadowoleni a budowa przebiegnie Wam podobnie jak u mnie - bezstresowo.(duża zasługa Błażeja-świetny fachura). pozdrawiam i jestem do dyspozycji jak będziecie mieli jakieś pytania.chętnie pomogę. jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 12.07.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Domagamy się kolejnych wpisów ... Wuja - dawaj foty ogrodzenia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 23.07.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Nooooo....kibelek PIERWSZA KLASA... Szacuneczek do P-Budowniczego! A jakbyscie potrzebowali drzwi budowlane do składziku to u nas są do odbioru chyba 90tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 23.07.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 Nooooo....kibelek PIERWSZA KLASA... Szacuneczek do P-Budowniczego! A jakbyscie potrzebowali drzwi budowlane do składziku to u nas są do odbioru chyba 90tki. nie chyba tylko na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 23.07.2008 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2008 dziękujemy, drzwi do składziku są identyczne jak do kibelka - co by ładnie zgrane wszystko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 24.07.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 dziękujemy, drzwi do składziku są identyczne jak do kibelka - co by ładnie zgrane wszystko było estetyka przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 02.08.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Apinko Gratuluję rozpoczęcia budowy tzn, zdjęcia humusu. Napisz, jakie zmiany wprowadzacie do projektu. I jakie macie plany na zakończenie budowy. Ciekawa też jestem, ile Twoja ekipa bierze za budowę do dachu. Bo jak czytam wątek o Oliwce, to moje ceny a innych Oliwkowiczów różnią się diametralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 03.08.2008 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 AnetkaS zmiany: podniesienie ścianki kolankowej o 2 pustaki, poszerzyliśmy cały budynek o 1 m w prawą stronę (większy gabinet- u nas będzie to pokój taty, większa łazienka, kotłownia na parterze i sypialnia, łazienka na piętrze. Likwidujemy balkon - będą zwykłe okna, przejscie do pomieszczenia nad garażem będzie z łazienki - powstanie pralnio-suszarnia. Scianę w kuchni przesuniemy o 50 cm w stronę kotłowni. Hmmm. chyba wszystko Konsultowałam z architektem, kierbudem i wykonawcą ewentualne przedłużenie krokwi przy podniesieniu ścianki ale wszyscy odradzili. Ponadto zastanawiam się co zrobić z tymi naszymi "cudownymi schodami", kierbud zaproponował przesunięcie ściany między schodami a garażem wraz z kominem o 50 cm nie wiem. nie wiem...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 03.08.2008 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2008 Zmiany podobne do naszych - my też poszerzyliśmy Oliwkę o 1 metr, tyle że garaż. Nie bardzo rozumiem przesunięcie tej ściany z kominem (dla polepszenia schodów) - czyli zmniejszyłaby się łazienka o 50 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 04.08.2008 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Wychodzi na to, że tak, ale nasza łazienka i tak jest szersza o 1 metr przez poszezenie budynku. myślimy nad schodami ze wzgledu na dzieci, nie miałam okazji widzieć oliwki na żywo przez to mam duzo watpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolayi 29.08.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 a gdzie fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 29.08.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Fotki...? w aparacie No doooobra, już wklejam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 01.09.2008 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Witam, Będę was uważnie obserwował, gdyż też właśnie zacząłem budowę Oliwki. Tak więc, będę miał porównanie odnośnie postępów (żeby, jakby co, ponarzekać do wykonawcy ). Pozdrawiam i powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 11.09.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ale poszliście do przodu!!! Ja jutro zaczynam mury. Muszę pokazać mojemu wykonawcy wasz dziennik i powiedzieć, że inni są lepsi Może go jakoś zdopinguję... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts