apinka 11.09.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 plis Ekipę mamy sprawną, dobrze nam się z nimi buduje Mam nadzieję, że cała budowa będzie tak przebiegać Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 16.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Swietnie trafiliście z ekipą! I na serio, dlatego właśnie nie stresuj się zbytnio sprawami murarskimi - pozostaw siły na wykańczanie Z tego co pamiętam Gerda i Porta nie mają dużych różnic cenowych (ta sama półka, niestety płaci się za markę). Pozdrawiamy i ciągle kibicujemy. AAAW A! jeśli chodzi o okna - pomyśl jeszcze jaką kolorytykę chcesz mieć wewnątrz domu, np.drzwi wewn, parapety, podłogi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 30.09.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Noooo..nie trzymajcie nas dłużej w niepewności!!!! Dzienniczek stanął w miejscu a Wy pewnie już dach kończycie Dajcie jakieś foteczki !! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 02.10.2008 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2008 majania nie kończymy, nie kończymy, ale niedługo dach zaczynamy, ekipa tak pędzi, że nie nadążam z wpisami w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAW 07.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 o kurka wodna! albo budujemy się w innej strefie klimatycznej (u nas ostatnio dużo padało...) albo Główny Inwestor na serio przejął się budowaniem. Przecież bez tego "podlewania" domek Wam pięknie rośnie! A w kwestii sponsoringu: podobno znowu kumulacja jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 20.10.2008 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 apinka Gratuluję budowy. Ale tempo macie . Czegoś takiego jeszcze nie widziałam. Super fajny, zgrabny domeczek. czekam na ciąg dalszy pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dolphin 22.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 GRATULACJE !!! GRATULACJE !!! GRATULACJE !!!idziecie jak burza a domek Wam pięknie rośnie.(no i sam w sobie jest suuuuper!!!) wstawiaj jak najwięcej fotek. pozdrawiamjacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 23.10.2008 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Zakrzewianko Dziękujemy! Faktycznie ja też czegoś takiego jeszcze nie widziałam i jeszcze nie zdążyłam oswoić się z myślą, że będziemy sie budować a tu już dom stoi. Dobra ekipa to podstawa, mam nadzieję, że zdążymy z dachem przed zimą, bo znajomi straszą.... eee nie będę wywoływać! dolphin!!! Dawno Cię nie było, z sentymentem zajrzałam do Twojego dziennika, piękny ten Codzienny. Gratuluję! Życzę Wam szybkiego wykończenia (domu oczywiście) i zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plis 23.10.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 [...] mam nadzieję, że zdążymy z dachem przed zimą, bo znajomi straszą.... eee nie będę wywoływać! [..] To nie wywołuj Ja mam obiecaną więźbę na sobotę i od razu mają wejść cieśle. Też mam nadzieję, że zdążę... Oj, gonimy was, gonimy ... A może to taka rywalizacja między ekipami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Witam Tempo macie niesamowite. Podziwiam. Fajny domek, my też będziemy mieli dwuspadowca, w sumie podobnego Jak tam po wycięciu migdałów. Ja przechodziłam to w zeszłym roku. Generalnie nie było tak źle. Mam nadzieję, że Ty też się szybko pozbierasz (życzę zdrowia) i wpiszesz co nieco do dziennika. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 07.11.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Witaj Guzmanka! Musieliśmy mieć takie tempo, żeby przed zimą zdążyć i udało się, dach mamy skończony, okna dachowe wstawione, teraz czekamy na okna (za ok. 2 tygodnie) i będzie stan surowy zamknięty Guzmanka gdzie budujesz? Na jakim etapie jesteś? Jeśli masz dziennik budowy chętnie go odwiedzę. A z migdałków najmilej wspominam "głupiego jasia" i to, że mogłam spać w szpitalu do woli Nie było tak źle Taraz wracam do zdrowia w domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.11.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Hm, no my niestety jeszcze nie budujemy... Ale przygotowujemy sie psychicznie, no i bawimy się papierkami (w urzędach). Juz chyba 2,5 jak nie 3 miesiące czekamy na mapki od geodety. A budować będziemy w Mrowinie koło Rokietnicy. To chyba również wasze rejony, hm? Może będziemy niedalekimi sąsiadami Gorąco pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 07.11.2008 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 A co do dziennika. Jakoś brakuje mi ... no właśnie czego? Nie mogę się zmobilizować... a juz po mału zapominam, jak to było z poszukiwaniem naszej działeczki. Ale uwielbiam czytać i oglądać postepy innych, dlatego wklejaj i pisz koniecznie o waszych dalszych krokach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 14.11.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2008 Piekny dach. I domek od razu wygląda jak ... DOM. Chyba się zakręciłam w tym zdaniu, ale wiesz o co mi chodzi, mam nadzieję. Aaaa dzisiaj zaczełam pisać dziennik. Jakbyś miała ochote: zapraszam. Pozdrawiam Sąsiadka??(Właśnie nie napisałaś czy będziemy sąsiadami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 15.11.2008 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2008 "Prawie" sąsiadka, chociaż "prawie" robi różnicę Ale też okolice Rokietnicy Pozdrowionka. Pędzę do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 23.12.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://77.252.132.194/guzmania/Inne/swieta1.jpgNiech te święta Bożego Narodzenia przyniosą nam wiele radości, Niech uśmiech zagości w domach, Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy, a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach, Niech samotność odejdzie w niepamięć, Niech zima otula nas białym puchem, jak ciepły koc przy kominku, Niech bieluteńkie gwiazdeczki skrzypią wesoło pod naszymi butami na wieczornym spacerze. Niech dobry Bóg namaluje szczęście na naszych twarzach, Niech miłość dotyka nas delikatnie, lecz bez ustanku, Niech marzenia płyną wysoko w górę i spełniają się... życzą Guzmanii... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 24.12.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 Wesołych Świąt!Bez zmartwień,Z barszczem, z grzybami, z karpiem,Z gościem, co niesie szczęście!Czeka nań przecież miejsce.Wesołych Świąt!A w Święta,Niech się snuje kolęda.I gałązki świerkoweNiech Wam pachną na zdrowie.Wesołych Świąt!A z Gwiazdką!Pod świeczek łuną jasnąŻyczcie sobie - najwięcej:Zwykłego, ludzkiego szczęścia http://img407.imageshack.us/img407/9728/m116xk2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 24.12.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 W tym dniu radosnym, oczekiwanym, gdzie gasną spory, goją sią rany życzymy zdrowia, życzymy miłości. Niech mały Jezus w sercu zagości, szczerości duszy, zapachu ciasta, przyjaźni, która jak miłość wzrasta. Kochanej twarzy co rano budzi i wokół pełno życzliwych ludzi. http://images46.fotosik.pl/43/9d43a334e16ca7fb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 05.01.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2009 Fajnie, że są postępy. Może wrzucisz pare fotek jak domek z oknami wygląda? Pozdrawiam prawie przyszła sąsiadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 25.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 Super, że robicie już tynki - za chwilę będziecie na tym samym etapie co my Oby tylko pogoda się nie popsuła, czyli oby mrozy nie nadeszły. Powiem Ci, że mróz naprawdę nie jest dobry dla tynków, nam trochę przymarzł sufit w rogu w małym pokoju na parterze - mam nadzieję, że samo szlifowanie pomoże. Masz już jakieś pomysły odnośnie łazienek, wybrałaś jakieś płytki. Nawet nie sądziałm, że będę miała z tym tyle problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts