gusianka 28.03.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Bardzo miło słyszeć ,ze domek sie podoba . Zgadza się, w górnej łazience jest kinkiet Anika z Massivu ja sie przynaję ,ze podczas budowy dużo zaglądałam do galerii i czerpałam inspiracje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 28.03.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Gratuluje pięknego domu i dobrego gustu . Bardzo ładne wnętrza. pozdrawiam serdecznie, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika Seba 28.03.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Fajny domek!Szukamy podobnej kanapy (otwartej na okno) pokaż proszę swoją na większym zdjęciu i napisz co to za producent.M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 gusianka, jakim cudem ja tu wcześneij nie trafiłam?? Jestem zachwycona wnętrzami, po zdjęciach poznaję, że mamy bardzo podobny układ pomieszczeń Jak dla mnie REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.03.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 gusianko, powiedz mi jeszcze, czy ten okap w kuchni to amica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.03.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Domek fakowy A jak pytanie o kibelek, czy to subway? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 29.03.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Gusianko,stworzyliście przepiękne wnętrzne !!! Gratuluję !!!Pozdrawiam,Lobelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lobelka 29.03.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Gusianko, zapomniałam sie zapytać, czy na dole w jadalni i salonie - w oknach - macie takie rolety harmonijkowe, czy tylko w jadalni? pozdrawiam,Lobelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Gusianko śliczne te wnętrza ale jednak duuuuużo wygodniej by było gdyby zdjęcia byłyby widoczne w wątku wystarczy żebyś wykasowała te nawiasy kwadratowe i tekst img= a zamiast nich przed linkiem wpisała a po linku o tak : http://img337.imageshack.us/img337/215/20080215119al1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.03.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 gusianko po obejrzeniu wszystkich wnętrz jestem zachwycona!! zdradzisz co to za mebelki dla królewny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 29.03.2008 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Pomysł z łupkiem jako dekor przedni. Super wyszło Mam jeszcze prośbe o zbliżenie na te rolety. Czy je mozna tak otwierac albo górą, albo dołem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 29.03.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Rewelacyjny domek i pieknie urządzony! Sami urządzaliscie czy mieliscie pomoc dekoratora? My mamy podobny projekt jesli chodzi o wnetrza ale zrezygnowalismy z kuchni (wydawala mi sie za mała) i przenieslismy ja do garazu:) U Was jest pieknie!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiamiwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 30.03.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Aha kochana i zdradz gdzie zakupiłas ten piękny stół w jadalni????????!!!!!!!!Pozdr iwona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renia70 30.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Śliczny domek tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 30.03.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Sliczny domek-gratulacje.Czy "kibelki" to Villeroy&Boch Subwey??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusianka 31.03.2008 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam wszystkich!! Ale miło usłyszeć tyle pozytywnych opini szczególnie jak sami z mężem walczyliśmy przy wykończeniówce ( oczywiscie koncepcyjnie. Już postaram się odpowiadać na wsyzstkie pytania. Kibelki to rzeczywiście Villeroye seria Subway. Okap w kuchni to Amica a meble dla córy zamawiałam w firmie Ingaro ( seria Zuzia). Moja Iga jest zachwycona więc chyba sie okazały strzałem w dziesiątkę. Jeżeli chodzi o pliski w oknach to mamy je tylko w 3 oknach wykusza i można je otwierać zarówno z góry jak i z dołu.Super sprawa!! Gdyby nie były tak drogie to zrobilibyśmy je wszędzie. Jesli chodzi o kanape w salonie to przez caly weekend szukalam producenta i kicha.Wiem tylko tyle ,ze to model Calvados jakies wloskiej firmy kupiony w Krakowie pomiedzy Zakopianka a castorama.Mam zdjecie i zaraz sprobuje je zamiescic. I bardzo dziekuje za nauczenie mnie jak sie to robi zeby zdjecia sie pojawialy. Wielkie dzieki!!![/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusianka 31.03.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Aha,sa stol kupiony w centrum Witek w Krakowie. Przepraszam ,ze zapomnialam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A ja??? Pytałam o mebelki do pokoju córki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.03.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 A ja??? Pytałam o mebelki do pokoju córki Firma Ingarno, seria Zuzia Jest napisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.03.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Ależ ja ślepa. Przeczytałam że meble ale nie doczytałam że dla 'córy'. I sobie pomyślałam że to sypialnia albo co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts