Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Jarka i Agaty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 93
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gusianko

śliczne te wnętrza ale jednak duuuuużo wygodniej by było gdyby zdjęcia byłyby widoczne w wątku

wystarczy żebyś wykasowała te nawiasy kwadratowe i tekst img= a zamiast nich przed linkiem wpisała a po linku

o tak :wink: :

http://img337.imageshack.us/img337/215/20080215119al1.jpg

Witam wszystkich!!

Ale miło usłyszeć tyle pozytywnych opini szczególnie jak sami z mężem walczyliśmy przy wykończeniówce ( oczywiscie koncepcyjnie. :D

Już postaram się odpowiadać na wsyzstkie pytania.

Kibelki to rzeczywiście Villeroye seria Subway.

Okap w kuchni to Amica a meble dla córy zamawiałam w firmie Ingaro ( seria Zuzia). Moja Iga jest zachwycona więc chyba sie okazały strzałem w dziesiątkę.

Jeżeli chodzi o pliski w oknach to mamy je tylko w 3 oknach wykusza i można je otwierać zarówno z góry jak i z dołu.Super sprawa!! Gdyby nie były tak drogie to zrobilibyśmy je wszędzie.

Jesli chodzi o kanape w salonie to przez caly weekend szukalam producenta i kicha.Wiem tylko tyle ,ze to model Calvados jakies wloskiej firmy kupiony w Krakowie pomiedzy Zakopianka a castorama.Mam zdjecie i zaraz sprobuje je zamiescic.

I bardzo dziekuje za nauczenie mnie jak sie to robi zeby zdjecia sie pojawialy. Wielkie dzieki!!![/code]