darek i agatka 04.05.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Jakie jest wyposażenie ... niestety zdjęcia nie pozwalają na rozszyfrowanie.Poproszę o jakieś symbole. Właśnie postawiłem RBT-kę na mojej działce, a mój sasiad ( budowa obok) również potrzebuje więc mogę mu przekazać. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karorka 05.05.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 od dzis juz nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 06.05.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 własnie, własnie. Na razie rzeczona Rbetaka ozdabia przedpokój. Jak ZEWT Pruszków się wykokosi to znajdę dla niej godniejsze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts