mircia 25.07.2008 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2008 witam serdecznie Dość dłuuuugooooo to trwało, ale w końcu wykorzystując fakt, iż na budowie prace praktycznie stoją w miejscu (czekamy na okna i dach) oraz po zasłużonym urlopie "zebrałam się w sobie" i ... tadaaam ... założyłam dziennik zmagań z naszym budowaniem jemioły zapraszam do czytania naszych "doniesień" z placu boju i wnoszenia uwag, zapytań etc. a'propos ... jak "ma się" Wasza jemioła ... czy coś się "ruszyło" ... a może zmienieliście już opcję projektu? dużo słoneczka pzdr mircia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alenrok 27.07.2008 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 Mirciu! Niezmiernie mi miło, że pamiętasz o mnie . Jak miło, że bede mogła sledzić Wasze poczynania. Tak tak . Dobrze myslisz tak długo czasu zajeło nam załatwianie spraw związanych z działką, ze i projekt w miedzyczsie uległ zmianie . Na chwilę obecna jestesmy właścicielami działki i biegamy po kolejnych urzędach. Projekt będzie robiony od podstaw. Zamykam ten dział a jak zaczniemy budowe dam znac w Twoim komentarzu. Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts