malgos2 08.04.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 czyli gładzie? najgorsza robota, fakt- pełno kurzu. Ale OK ma rację, powinni uważać, albo odbij te dyche czy dwie z ich robocizny. To w końcu nie powinno Cię interesować, że brudno robią To, co sie posypalo na korytarz to efekt srutowania posadzki, ale bez przesady. Wczesniej srutowali, szlifowali i problemu nie bylo. Teraz mu pewnie cos przez te jakies dziury od wentylacji wlecialo i dlatego takie jaja, a przy okazji zobaczyli, jak korytarz wyglada. Glupie grzebki tez mogly posprzatac, ale sprzataczka stwierdzila, ze ona to "lepiej zrobi". No wiadomo, ze chce te 10 zl. Ja i tak za kazdym razem jak tam jade to biore taksowke, wiec jezdzenie w te i z powrotem wiecej mnie kosztuje niz ta pieprzona sprzataczka. Zaraz Wam wkleje to pismo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dawaj pismo Wiadomo, że sprzątaczka posprząta lepiej - chyba też tej swojej muszę dać parę groszy (jak tylko się odkuję ), ale jako coś nabrudzą, zwłaszcza na podłodze, to muszą to sprzątnąć od razu W końcu to się cholerstwo bardzo łatwo wnosi na butach do mieszkań I roznosi po całej klatce. I tak jest zakurzona, to insza inszość, że więcej sprzątania, ale takie że coś się rozsypie, czy właśnie z chałupy wyniosą na butach to muszą sprzątnąć i to od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 no fakt.. to już wszystko idzie po kosztach czekamy na pismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Dawaj pismo Wiadomo, że sprzątaczka posprząta lepiej - chyba też tej swojej muszę dać parę groszy (jak tylko się odkuję ), ale jako coś nabrudzą, zwłaszcza na podłodze, to muszą to sprzątnąć od razu W końcu to się cholerstwo bardzo łatwo wnosi na butach do mieszkań I roznosi po całej klatce. I tak jest zakurzona, to insza inszość, że więcej sprzątania, ale takie że coś się rozsypie, czy właśnie z chałupy wyniosą na butach to muszą sprzątnąć i to od razu Wrzucilam do dziennika, mam nadzieje, ze cos widac. Oprawilam w ramki i idzie jako pierwsza ozdoba na sciane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Sorki Coś mi umknęło GRATULUJĘ AWANSU A dziekuje, dziekuje. Przy Was zadanie bylo dosc proste. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z trudem, ale doczytałam Super rameczki Mówisz nad kiblem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Z trudem, ale doczytałam Super rameczki Mówisz nad kiblem? No, mysle, ze bedzie w sam raz. Najbardziej podoba mi sie precyzja - "doliczone do czynszu" - jaki czynsz w mieszkaniu wlasnosciowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 08.04.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Groźba doniesienia do SM i ukarania firmy remontowej mandatem też jest niezła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Groźba doniesienia do SM i ukarania firmy remontowej mandatem też jest niezła To jest w ogole najlepsze. Juz to widze, jak straz miejska chodzi po wszystkich remontowanych mieszkaniach, ze brudno jest na klatce. Buhahahahaha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 u nas w mieszkaniach własnościwych też są czynsze nawet, że przeczytałam, a mam dość ślepe oko. Cóż za ekspresja wypowiedzi... Nad kibel w zasięgu wzroku na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 u nas w mieszkaniach własnościwych też są czynsze To sie nazywa "oplata za eksploatacje", czy jakos tak. Nie mam czynszu, bo nic nie wynajmuje. Na pamiatke bedzie jak nic. Pewnie bede miala takich cala kolekcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja też mam mieszkanie własnościowe, mieszka tam mój ojczym, ale pomimo własności czynsz co miesiąc płaci (350 zł za pokój z kuchnią), no i u nas panuje taka nazwa, nie ma żadnej eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 ja też mam mieszkanie własnościowe, mieszka tam mój ojczym, ale pomimo własności czynsz co miesiąc płaci (350 zł za pokój z kuchnią), no i u nas panuje taka nazwa, nie ma żadnej eksploatacji No a to nie jest spoldzielcze-wlasnosciowe mieszkanie? Zreszta niewazne, wazne, ze u mnie placi sie za cieplo, wode, wynagrodzenie zarzadu , smieci, sprzataczke i tyle. Niech mi naskocza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 się dzieje nie znam uroku mieszkania w bloku, ale musi być nieźle przes...... malgos2 ta lodówka w dziwnym miejscu stała wizualizacja sypialni zapowiada świetne wnętrze Hej, przynajmniej Tobie sie podoba wlazenie po drabinie . Lodowka juz bedzie dobrze stala, tylko trzeba tam bedzie pozmieniac troche z tymi licznikami i innymi bzdetami. Przyzwyczailam sie. A uroki zycia w bloku to jak widzisz na zalaczonym w dzienniku obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 eee... no mnie się też ta sypialnia podoba.. nawet dziś małża namawiałam, żeby pół sufitu usunąć i wstawić łóżko dogóry... zbeształ mnie, że tyle co skończyliśmy a ja już kombinuję i że mogłam wcześnej myśleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Chyba zaraz walne wisniowke na to wszystko. Moja mama ma teorie, ze ci moi sasiedzi sa z PiSu. Ziobry sie naogladali i podskakuja. Pewnie mnie w wolnych chwilach nagrywaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 eee... no mnie się też ta sypialnia podoba.. nawet dziś małża namawiałam, żeby pół sufitu usunąć i wstawić łóżko dogóry... zbeształ mnie, że tyle co skończyliśmy a ja już kombinuję i że mogłam wcześnej myśleć No tak, to musisz troche poczekac, az sie troche sciany przybrudza i bedzie pretekst. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 08.04.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mama niezła idę do łózka, bo maleństwo się odpoczynku domaga brzuszek trzeba rozciągnąć.. wszystko przemawia za laptopem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.04.2008 22:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 mama niezła idę do łózka, bo maleństwo się odpoczynku domaga brzuszek trzeba rozciągnąć.. wszystko przemawia za laptopem... To idz, idz. Ja sie ide upic Jutro kupuje wanne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts