Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

czyli gładzie?

najgorsza robota, fakt- pełno kurzu.

Ale OK ma rację, powinni uważać, albo odbij te dyche czy dwie z ich robocizny. To w końcu nie powinno Cię interesować, że brudno robią :wink:

To, co sie posypalo na korytarz to efekt srutowania posadzki, ale bez przesady. Wczesniej srutowali, szlifowali i problemu nie bylo. Teraz mu pewnie cos przez te jakies dziury od wentylacji wlecialo i dlatego takie jaja, a przy okazji zobaczyli, jak korytarz wyglada. Glupie grzebki tez mogly posprzatac, ale sprzataczka stwierdzila, ze ona to "lepiej zrobi". No wiadomo, ze chce te 10 zl. Ja i tak za kazdym razem jak tam jade to biore taksowke, wiec jezdzenie w te i z powrotem wiecej mnie kosztuje niz ta pieprzona sprzataczka. Zaraz Wam wkleje to pismo!

• Odpowiedzi 36,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• malgos2

12547

• malka

2492

• anjamen

1973

• wiolasz

1528

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dawaj pismo :lol:

Wiadomo, że sprzątaczka posprząta lepiej - chyba też tej swojej muszę dać parę groszy (jak tylko się odkuję :wink: ), ale jako coś nabrudzą, zwłaszcza na podłodze, to muszą to sprzątnąć od razu :roll: W końcu to się cholerstwo bardzo łatwo wnosi na butach do mieszkań :roll: I roznosi po całej klatce. I tak jest zakurzona, to insza inszość, że więcej sprzątania, ale takie że coś się rozsypie, czy właśnie z chałupy wyniosą na butach to muszą sprzątnąć i to od razu :roll:

Dawaj pismo :lol:

Wiadomo, że sprzątaczka posprząta lepiej - chyba też tej swojej muszę dać parę groszy (jak tylko się odkuję :wink: ), ale jako coś nabrudzą, zwłaszcza na podłodze, to muszą to sprzątnąć od razu :roll: W końcu to się cholerstwo bardzo łatwo wnosi na butach do mieszkań :roll: I roznosi po całej klatce. I tak jest zakurzona, to insza inszość, że więcej sprzątania, ale takie że coś się rozsypie, czy właśnie z chałupy wyniosą na butach to muszą sprzątnąć i to od razu :roll:

Wrzucilam do dziennika, mam nadzieje, ze cos widac. Oprawilam w ramki i idzie jako pierwsza ozdoba na sciane :D :D :D

ja też mam mieszkanie własnościowe, mieszka tam mój ojczym, ale pomimo własności czynsz co miesiąc płaci (350 zł za pokój z kuchnią), no i u nas panuje taka nazwa, nie ma żadnej eksploatacji :wink:

No a to nie jest spoldzielcze-wlasnosciowe mieszkanie? Zreszta niewazne, wazne, ze u mnie placi sie za cieplo, wode, wynagrodzenie zarzadu :evil: , smieci, sprzataczke :evil: i tyle. Niech mi naskocza 8) :D

się dzieje :lol: :lol: :lol: nie znam uroku mieszkania w bloku, ale musi być nieźle przes...... :oops:

malgos2 ta lodówka w dziwnym miejscu stała :o :roll:

wizualizacja sypialni zapowiada świetne wnętrze :wink:

Hej, przynajmniej Tobie sie podoba wlazenie po drabinie :wink: .

Lodowka juz bedzie dobrze stala, tylko trzeba tam bedzie pozmieniac troche z tymi licznikami i innymi bzdetami. Przyzwyczailam sie. A uroki zycia w bloku to jak widzisz na zalaczonym w dzienniku obrazku :-?

eee...

no mnie się też ta sypialnia podoba..

nawet dziś małża namawiałam, żeby pół sufitu usunąć i wstawić łóżko dogóry...

zbeształ mnie, że tyle co skończyliśmy a ja już kombinuję i że mogłam wcześnej myśleć :oops: :oops:

No tak, to musisz troche poczekac, az sie troche sciany przybrudza i bedzie pretekst. :wink: