malgos2 11.04.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 no, może do tego czasu już m przejdzie?? przestaną kurzyć to przestanie się czepiać. Oby Nie, bo wczesniej sie rzucal o halas, ze ja niby mam za cienka sciane (chociaz to jest tez jego sciana), a to on (albo jego syn) gra na perkusji, nie ja. Maz od razu zarzadzil, ze kolumny na tej scianie wlasnie beda... Bedzie sie rzucal zawsze, dla zasady. Chyba, ze moze jak mu sie piwo postawi, to sie zaprzyjazni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 gościu zaczepny... a może to faktycznie dobra myśl, zeby zaprosić go na piwo (pewnie nie jedno) i się zaprzyjaźnić.. Ja bym tam wolała spokój z sąsiadami choćby nie wiem jakimi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 gościu zaczepny... a może to faktycznie dobra myśl, zeby zaprosić go na piwo (pewnie nie jedno) i się zaprzyjaźnić.. Ja bym tam wolała spokój z sąsiadami choćby nie wiem jakimi . Tak mysle. Tylko jak on bedzie tak podskakiwal, to mojemu mezusiowi adrenalina skoczy i nic z tego. Zobaczymy, jak to sie dalej rozwinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 11.04.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 ale nam wcięło Olgę.. ciekawe czy nadal baluje bez nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.04.2008 01:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 ale nam wcięło Olgę.. ciekawe czy nadal baluje bez nas Hej, ja wrocilam. Szwagierka tradycyjnie przyniosla mi kwiatki i ja tradycyjnie zostawilam je w knajpie A poza tym bylo fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Malgos to Ty w takim razie coś obchodziłaś??Bo chyba tak bez okazji kwiatków nie dostałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Malgos to Ty w takim razie coś obchodziłaś?? Bo chyba tak bez okazji kwiatków nie dostałaś?? Wlasnie bez okazji. Ona tak zawsze. Fajna ta moja szwagierka, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no.. też bym taką chciała A ty też jej kupujesz?? Gabinecik spoko, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 no.. też bym taką chciała A ty też jej kupujesz?? Gabinecik spoko, podoba mi się. Wstyd mi bardzo , ale ja jej rzadko kupuje kwiatki. Za to piwo jej stawiam, jak nie ma kasy , wiec sie uzupelniamy. Wczoraj zalicytowalam zaslonki do gabineciku na allegro. Bezowe ze zlotymi akcentami, w literki. Nie wiem, czy beda mi do konca pasowac, ale byly smiesznie tanie, wiec najwyzej wykorzystam do czegos innego. Jak przyjda, to Wam pokaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 13.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 normalnie tak mi dziś wolno chodzi komputer, że szok. Małż założył wczoraj jakis program do ściągania i teraz szaleje Ściąga wszystko co się da a ja dostaję ku...wicy, bo zanim mi się coś otworzy, to mijają dłuuuugie minuty mam nadzieję, że sie pochwalisz tymi zasłonkami, wiesz, ja jestem na etapie szukania czegoś tam, może mi się spodoba coś takiego.. ładnie brzmi, beżowe ze złotymi akcentami... A czemu nie wklejasz zdjęć z tej wykończeniówki?? Przecież miło byłoby pooglądać jak się coś tworzy Może grzebek się tyłem załapie na fotę Potem będziesz miała co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 A czemu nie wklejasz zdjęć z tej wykończeniówki?? Przecież miło byłoby pooglądać jak się coś tworzy Może grzebek się tyłem załapie na fotę Potem będziesz miała co wspominać Jakos mi tak glupio polowac na nich z aparatem. No i ostatnio jak bylam nie moglam nawet wejsc, bo siatka pod beton byla zatarta i klej jeszcze nie wysechl, wiec stalismy w lazience. Ale obiecuje sie poprawic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.04.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja też czekam na nowe fotki. I obowiązkowo z grzebkiem Mieszkanko Ci sie superasne szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja też czekam na nowe fotki. I obowiązkowo z grzebkiem Mieszkanko Ci sie superasne szykuje. Witam! Grzebki nie moga przecierpiec, ze wszystko na bialo maluja. Ostatnio jak im powiedzialam, ze futryny tez na bialo to malo nie zemdleli. Wylumaczylam, ze maz sie bedzie na tych futrynach artystycznie wyzywal potem (co jest zgodne z prawda) - jakos to przelkneli. A jasno musi byc, bo mieszkanie cale po wschodniej stronie, wiec caly dzien jest dosc ciemno niestety Za to latem bedzie chlodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 13.04.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja też lubię jak w mieszkanku widno jest. Teraz mamy jeden pokój od wschodu a do tego mąż mi pół okna rusztowaniem zastawił. Strasznie tam zimno i przygnębiajaco w pochmurny dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.04.2008 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja też lubię jak w mieszkanku widno jest. Teraz mamy jeden pokój od wschodu a do tego mąż mi pół okna rusztowaniem zastawił. Strasznie tam zimno i przygnębiajaco w pochmurny dzień. Nie strasz! Teraz mam okna wschod - zachod i taki uklad jest idealny, ale mieszkam na parterze, wiec latem i tak jest chlodno. W nowym uklad jest jednostronny i ta moja strona jest o tyle lepsza, ze nie jest od ulicy, ale za to slonce tylko rano swieci. No i ten nowy blok jest znacznie cieplejszy, wiec ludzie po zachodniej stronie prawie wszyscy maja klime. Mam nadzieje, ze te biale sciany i duzo przestrzeni spowoduja, ze bedzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Na pewno będzie dobrze. Bloki to co innego niż chałupka. Bedziesz miała cały czas cieplutko a słońce od rana na dobry poczatek dnia wystarczy My poprostu przestajemy już palić od rana. Jedynie wieczorkiem. Wiec ten jeden pokój jest strasznie zimny. W tej chwili jest tu 15 stopni i ręce mi od klawiatury marzną (mimo tego , że okno otwarte a za oknem prawie 20 st.). Ale na górze mamy już zainstalowany kominek i jak bedzie rano zimno to sobie zawsze można leciutko podgrzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 14.04.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze te biale sciany i duzo przestrzeni spowoduja, ze bedzie dobrze. A tak z ciekawości to jaki metraż mieszkanka? Bo jakos niedoczytałam wczesniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Mam nadzieje, ze te biale sciany i duzo przestrzeni spowoduja, ze bedzie dobrze. A tak z ciekawości to jaki metraż mieszkanka? Bo jakos niedoczytałam wczesniej... Jakies 86 - 87 m2. Grzebki mi je ciagle powiekszaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.04.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a tam gdzie strzałka to Twoje okna?? bo pisałaś , że od podwórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2008 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 a tam gdzie strzałka to Twoje okna?? bo pisałaś , że od podwórka Mniej wiecej tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts