sandglass1719501448 19.03.2008 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Upatrzyłam sobie takie rozwiązanie w kuchni:http://images34.fotosik.pl/184/270309e284055be9med.jpg.Czy ktoś z forumowiczów ma ideę na czym utrzymać taki piekarnik? Zastanawiam się nad stelażem g-k ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andriu 19.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 tutaj widać że ścianki sa murowane szafek a ten róg to tak jak myślisz chyba z karton gipsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka i Rafał 21.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 najlepiej wymurowac z bloczków z betonu komórkowego.Piekarnik jest cięzki i wydziela ciepło lepiej aby podstawa była stabilna a boczki nie nagrzewały się za bradzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.