Gość 02.09.2003 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2003 W jaki sposób można zapewnić i wykonać nawiew powietrza z zewnątrz do kotłowni, w której zamontowny jest kocioł węglowy o mocy 17 kW,aby było to wykonane zgodnie z przepisami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Słyszałem od pewnego instalatora, że w kotłowniach olejowych i gazowych wystarczy okno z nawiewnikiem, nie wiem czy to dotyczy również kotłowni na paliwa stałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtMedia 03.09.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Witam. Nawiew z zewnątrz przez kanał (zetowy jesli to konieczne). Wszystko w temacie. Sebastian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.09.2003 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 A jaką średnicę mam zastosować oraz na jakiej wysokości od podłogi kotłowni wykonać otwór pod ten nawiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 04.09.2003 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 A jaką średnicę mam zastosować oraz na jakiej wysokości od podłogi kotłowni wykonać otwór pod ten nawiew? Zajrzyj do obszernego wątku Czy w kotłowni musi być doprowadzenie powietrza z zewnątrz? . Powinieneś tam znaleźć wszystkie odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts