JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 dostałam mailem od kumpla - na poprawę humorku TEST 1 Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie żadna atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, nie jest zbyt długi. Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy wyjątkowy? cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie odpowiedź Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po drugim i tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do kolejnego przed skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich odpowiedzi. Będziecie zadziwieni rezultatem! gwarantuje ! Ile to jest: 15+6 3+56 89+2 12+53 75+26 25+52 63+32 ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie ! wiec powodzenia 123+5 SZYBKO POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE! potem przejdzie troszkę niżej. Jeszcze trochę niżej. Jeszcze niżej.. Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda? Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle inny, że mogą myśleć o innej rzeczy. 98% populacji odpowiada 'czerwony młotek' . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 19.03.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja pomyślałem o żółtych kombinerkach (miały być czerwone, bo takie mam - ale w ostatniej chwili zmyłka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 19.03.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 cuda na kiju , tzn czerwony młotek mi wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 ja pomyślałem o żółtych kombinerkach (miały być czerwone, bo takie mam - ale w ostatniej chwili zmyłka) no moje pierwsze skojarzenie to była marchewkowa - marchewka ale w rodzinie większość powiedziała czerwony młotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 19.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nie wiem co to znaczy Wyszła mi czerwona siekiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.03.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mi wyszło w 50%czerwona wiertarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 kolejny TEST 2 to prawdziwy test psychologiczny....... Jest to historia młodej dziewczyny...... Na pogrzebie swojej matki, zauważyła młodego człowieka, którego nie znała wcześniej. Uważała, że jest fantastyczny, jest wręcz mężczyzną jej marzeń.. To była miłość od pierwszego wejrzenia, zakochała się po uszy....Kilka dni później młoda dziewczyna zabija swoja własną siostrę... Pytanie: Z jakiej przyczyny zabiła swoja siostrę ? NIE PRZECHODŹCIE OD RAZU niżej, żeby przeczytać odpowiedź.. Zastanówcie się najpierw nad wasza odpowiedzią na to pytanie.... Odpowiedź : Miała nadzieję, ze ten chłopak pojawi się znów na pogrzebie.... Jeśli dobrze odpowiedzieliście na to pytanie, myślicie jak psychopata. Ten test był przeprowadzany przez znanych psychologów amerykańskich w celu sprawdzenia czy dana osoba ma mentalność zabójcy.. Spora liczba seryjnych morderców, którzy przystąpili do tego testu, udzieliła dobrej odpowiedzi na to pytanie. Jeśli nie odpowiedzieliście poprawnie- tym lepiej dla was. jeśli wasi znajomi znajda poprawna odpowiedz, radze trzymać się od nich z daleka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 19.03.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 U mnie wyszły niebieskie kombinerki I nie jestem psychopatką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 19.03.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 niesamowite!!! dokładnie czerwony młotek!!! dawaj coś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 U mnie wyszły niebieskie kombinerki I nie jestem psychopatką ja tez nie i moja połowica na szczęście też nie...kamień z serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Nie wiem co to znaczy Wyszła mi czerwona siekiera mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 szary młotek siostra również się zakochała i trzeba bylo zlikwidować konkurentkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 19.03.2008 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 do psychopatów nie zaliczam się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.03.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 czerwony mlotek nie wiem zeswirowala chyba ale ten mlotek mnie zdziwil strasznie Jak to dziala, jak to dziala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 19.03.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mnie wyszedl czerowny... ale śrubokręt - Facoma - mąż używa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 19.03.2008 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Zielona motyczka ibez skłonności psychopatycznych-może szkoda -przydały by mi się podczas rozmów w gazowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 19.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 zielony sekator mi wyszedł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 19.03.2008 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 no to następny - piszcie co wam wyszło Oto teścik. Zróbcie go maksymalnie w 10 sekund, inaczej się nie liczy. potem popatrzcie na rezultat na dole strony: Policzcie liczbę literek 'F' w poniższym tekście: +++++++++++++++++++++++++++ FINISHED FILES ARE THE RE- SULT OF YEARS OF SCIENTIF- IC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS +++++++++++++++++++++++++++ Gotowe! Nie idźcie dalej, dopóki nie skończycie liczyć! OK? Ile? Trzy? Źle, jest ich sześć - to nie żaden żart! przewińcie do góry i policzcie jeszcze raz! Wytłumaczenie jest poniżej. Mozg nie jest w stanie zauważyć 'OF'. Zadziwiające, nie? Ten , kto doliczył sześciu literek 'F' za pierwszym razem, jest geniuszem, cztery lub piec, jest raczej wyjątkowy, trzy-jest normalny. mniej niż trzy, musi zmienić okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OSIN 19.03.2008 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 jestem normalny, jestem normalny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 19.03.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mi wyszedł niebieski młotek, nie stwierdzono zdolności psychopatycznych i zaliczam się do grupy normalnych osób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts