Nefer 21.03.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 raczej test głupców, co nie czytają dokładnie pytań Tu się muszę zgodzić. Ale i polecenie nie jest wybitnie zrozumiale opisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 21.03.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 i dupa blada... bo 1-den razy 9-c nigdy nie da dwu-cyfrowej liczby skonczylam zanim zaczelam ps. narzedzie bylo zielona wiertarka (ostatnio zakupiona), siostre jak Zocha zabijalam przecietnie co pare dni wiec nie zrobilo to na mnie wiekszego wrazenia, 5F-ow tylko ze 6-tego nie moglam sie doszukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 21.03.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 To nie musi być dwucyfrowa liczba Jeżeli wyjdzie Ci liczba dwucyfrowa dodaj do siebie te cyfry. Czyli może być dwucyfrowa, ale nie musi Jeszcze taka stara zagadka, może już była nie wiem. http://freeweb.siol.net/danej/riverIQGame.swf Zaczyna się niebieskim okrągłym po prawej Z A S A D Y: -Trzeba przetransportować wszystkich na drugą stronę - Tratwa zabiera tylko 2 osoby - sterować tratwą potrafią jedynie: ojciec, matka i policjant - matka nie może przebywać z synami bez ojca - ojciec nie może przebywać z córkami bez matki - złodziej nie może przebywać z członkami rodziny bez policjanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 21.03.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 raczej test głupców, co nie czytają dokładnie pytań Tu się muszę zgodzić. Ale i polecenie nie jest wybitnie zrozumiale opisane. e tam zaraz głupców test zajętych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dode 22.03.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 U mnie wyszły niebieskie kombinerki I nie jestem psychopatką u mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.03.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 U mnie wyszły niebieskie kombinerki I nie jestem psychopatką u mnie też Ufff :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 22.03.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 pomyslalam o ... niebieskiej konewce co jest troche bez sensu bo czy konewka jest narzedziem???? Jak uzmysłowilam sobie ze chyba nie to faktycznie pomyslalam o ... siekierze . (ale juz ... czerwonej ....) No i sama nie wiem Test o psychopatce znalam wczesniej ale o ile pamietam nie wyszlo mi z testu ze nia jestem 4-D : DoMinikana - mArengo - Ananas.... (ale przyznam sie tez ze znalam wczesniej ten test ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 23.03.2008 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 ..... że w Danii nie ma niebieskich Irysów! a niebieskie fiołki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 24.03.2008 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 a niebieski aster jest? mnie tez wyszły niebieski astry...oczywiście w Danii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 24.03.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 mnie tez wyszły niebieski astry...oczywiście w Danii Państwo na podaną literę, na trzecią literę państwa kolor, na drugą literę koloru kwiat , czyli niebieskie astry są niemożliwe w wym wypadku. Przeczytaj jeszcze raz dokładnie treść . Jeśli niebieski i w Danii to tylko irysy lub inne kwiaty na literę i . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 24.03.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2008 ..... że w Danii nie ma niebieskich Irysów! a niebieskie fiołki? a skad ci sie nagle ta literka F wziela w tym wszstystkim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.03.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 i pupa blada... bo 1-den razy 9-c nigdy nie da dwu-cyfrowej liczby skonczylam zanim zaczelam ps. narzedzie bylo zielona wiertarka (ostatnio zakupiona), siostre jak Zocha zabijalam przecietnie co pare dni wiec nie zrobilo to na mnie wiekszego wrazenia, 5F-ow tylko ze 6-tego nie moglam sie doszukac Jeżeli wyjdzie Ci liczba dwucyfrowa dodaj do siebie te cyfry. bo jeżeli nie(1x9=9, 9-5=4) to i tak niebieskie irysy rosną w Danii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 25.03.2008 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 czerwony młotek ale.... pomyslałam o kolejnym pogrzebie (na usprawiedliwienie-czytam masę kryminałów:))) 6F-ale maz tego nie docenia:) a tak szczerze-6f nie zauważają geniusze a osoby drobiazgowe. Znam podobny test. Ja np nie ogarniam czasem pewnych calości za to zauważam szczegoły. Opisując jakąs osobę rzadko pamiętam wzrost posturę itd. a np krzywą dolną trójkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 07.04.2008 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Pomyślałam o czerwonym młotku , potem że siostra zabije siostrę Wyszło mi 5 f a w Danii rośnie niebieski ale aloes bo o tym pomyślałam , tak uważnie doczytałam to pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bigbeat 07.04.2008 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Łatwo wykazać, że suma cyfr dowolnej (nie tylko dwucyfrowej) wielokrotności liczby 9 jes podzielna przez 9.Łatwo także wykazać, że suma cyfr każdej max 2 cyfrowej wielokrotności liczby 9 jest mniejsza od 10.Uwzględniając pierwszy warunek otrzymamy, że może być to tylko 9 (bo tylko 9 jest podzielne przez 9 i jednocześnie jest mniejsze niż 10).A więc ciąg dalszy jest już oczywisty i nie może wyjść inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patusia 22.04.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 wyszła czerwona motyka.... i niebieski irys w Danii..... Troszkę się zdziwiłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karpatka 03.06.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 No dobra, już się cieszyłam. Prawie. Zaczęłam od zielonego kilofa (skąd ten kilof do diabła????), zamordowałam siostrę - konkurentkę i policzyłam wszystkie F (ale do wyłapywania literówek mam niestety wrodzone predyspozycje, ku rozpaczy niektórych) i... odjechałam na niebieskim astrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 03.06.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 czerwony młotek, psychopatką nie jestem, 5F, niebieska akacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 03.06.2008 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 A ja jestem psychopatą z niebieskim młotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 06.06.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Widzę, że całkiem normalny jestem No cóż, komturowa jest psychologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts