Coco77 19.03.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Witam serdecznie Wszystkich Forumowiczów.Właśnie jestem na etapie sprzedaży mieszkania .Działka już jest i powoli składam wszystkie dokumenty.W planach jest zakup projektu z kolekcji muratora do 150 mkw powierzchni użytkowej ale zastanawiamy sie z żoną który ostatecznie wybrać .Pozdrawiam wszystkich i liczę wkrótce na Wazą pomoc.Przemek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 19.03.2008 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 witam Cię bardzo serdecznie, Coco dobrze zrozumiałam - domu jeszcze ani śladu, a mieszkanie sprzedajesz? /ja to chociaż poczekałam, aż strop wylali... / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coco77 19.03.2008 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Tak dokładnie .Na szczęście będę miał z rodzinką gdzie mieszkać i to 200 metrów od planowanej budowy więc wszystko będzie na oku.Nic nie poradzę takie życie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inya 25.03.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Witam tubylca Ja też opuściłam miejsce zamieszkania miesiąc po nabyciu ziemi. Miałam tylko przeczekać kątem u babci. Od września 2007 walczyliśmy w urzędach o pozwolenie. Dostałam je ...nareszcie 21 marca tego roku. 7 miesięcy czekania...nie mogąc nic przyspieszyć. Teraz mam nadzieję ruszymy pełną parą Tobie życzę aby wszystko się lepiej ułożyło. Tragicznie się "biega" po urzędach Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Coco77 26.03.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 Jak miło,że jest ktoś z tego grodu. Serdecznie pozdrawiam swojaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 04.04.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts