GGGosik 19.03.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Upatrzyłam sobie zlewozmywak do kuchnihttp://www.topmarket.pl/zlewozmywaki_1/PYRAMIS_SR_TWIG_1_B_1_D_WO_LINEN_DS.phpi mi wszyscy wokoło odradzają....Czy ma ktoś okrągły w użytkowaniu i może sięwypowiedzieć? Będę wdzięczna... Bo czas mi ucieka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiekgo 19.03.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mi też ten zlewozmywak się podoba i też chcę mieć go w swojej nowej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 19.03.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Ja mam od 5 lat prawie taki sam (różni sie tylko perforacją na ociekaczu) . Nie widzę w nim żadnych wad - moze dla tego ze mam też zmywarkę? , ale dosc czesto zdaza mi sie myc w nim tez i duze gary czy blachy z piekarnika i nie uwazam aby było to bardziej kłopotliwe niz w kwadratowym. Mysle ze wazniejsze od kształtu zlewzmywaka jest aby po jego obu stronach było w miare sporo miejsca. ja obecnie mam około 15 cm do płyty gazowej i co ją umyję ( a jest szklana), to przy jakims nawet niewielkim zmywaniu ją pochlapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.03.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Tez mam okragly i nie rozumiem, dlaczego mialby byc gorszy od innego ksztaltu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 19.03.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 Mam okrągly firmy Teka - jednokomorowy bez ociekacza i jest wygodny. Jest dośc głęboki więc naczynia mieszczą się w nim w czasie mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 19.03.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2008 mam okrągły od 2 lat, sama jestem ciekawa jakie to są wady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 21.03.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Dzięki wielkie za odpowiedzi Raczej mnie przekonały... A wady.... to mąż mi mówi, że nie zmieszczą się tak łatwo blaszki z piekarnika (które są kwadratowe...) Tez będę miała bardzo blisko płytę ceramiczną, dlatego tym kształtem chciałam ją choć trochę oddalić o zmywania naczyń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.03.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 A wady.... to mąż mi mówi, że nie zmieszczą się tak łatwo blaszki z piekarnika (które są kwadratowe...) Za to wiekszosc garnkow i talerzy jest okraglych, z tego co sie orientuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 22.03.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 A wady.... to mąż mi mówi, że nie zmieszczą się tak łatwo blaszki z piekarnika (które są kwadratowe...) Za to wiekszosc garnkow i talerzy jest okraglych, z tego co sie orientuje jak zwykle faceci są najbardziej zoreiontowani w tym czego nigdy nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 23.03.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2008 Dzięki wielkie Już zdecydowałam: będzie okrągły zlewozmywak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts