Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak sobie radzicie z bezsennoscią ?

selimm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 49
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac :)

zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro :) :oops: zły ze jak ja moglam :)

W sumie mu się nie dziwię... zasnąć w windzie jest obciachowo, a w wannie niebezpiecznie... :roll:

No a za kierownica samochodu to juz w ogole ... :wink:

zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro :) :oops: zły ze jak ja moglam :)

W sumie mu się nie dziwię... zasnąć w windzie jest obciachowo, a w wannie niebezpiecznie... :roll:

No a za kierownica samochodu to juz w ogole ... :wink:

Qrde, albo gość jest Copperfieldem...albo jeździsz Roburem... :roll:

zielona to mamy podobnie ;-) i faktycznie jest to niezły sposób na krótkoterminową bezsenność.

jeśli jednak bezsenność trwa (tak jak u mnie) tygodniami - to nie pomagają ani tabletki ziołowe, ani herbatki, ani ciepłe mleko, ani spacer, ani brak spaceru, ani rytm dnia, ani sex...:-(. myślę, że jakieś prochy z tych na receptę by pomogły ale jakoś nie mogę sie przemóc by iść do konowała po tym co z nimi przeszłam...

Gość elutek
dwoje dzieci....jedno w nocy budzące się co dwie godziny a drugie wstające o 6 rano z błaganiem o wyjście na dwór :-?

Nie zdążę położyć głowy na poduszce i już spię...........o dziwo jetem wyspna :lol:

no i już wiadomo, czego selimmowi brakuje... :lol: :lol: :wink:

całe zycie miałem tak, że potrafiłem jechac do roboty autobusem i zasnąć wisząc na rurce. Wszyscy wysiedli pod zakładem a ja 3 przystanki dalej.

Dlatego chyba nie doradzę. Zresztą zostało do dzisiaj. W aucie w lesie po drodze, w domu na fotelu, w robocie w szefowskim skórzanym fotelu (nie mam cukru-jakby co). to geny chyba.

Zdrowy sen - oznaką zdrowia, czytałem kiedyś. I dlatego niczego nie zmieniam i sie cieszę -:)

dwoje dzieci....jedno w nocy budzące się co dwie godziny a drugie wstające o 6 rano z błaganiem o wyjście na dwór :-?

Nie zdążę położyć głowy na poduszce i już spię...........o dziwo jetem wyspna :lol:

możemy sobie podać ręce.. z tym ,że młodsze nie budzi się co dwie godziny ale w nocy przychodzi do naszego łóżka,często śpimy we czwórkę...a o 5 pobudka..starszy chce iść na dwór... :-?