retrofood 26.03.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ps. seks jest swietny - ja po seksie robie sie mega śpiąca a dawniej gadali, że kobity po seksie są... wściekłe, ze facet zasnął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro zły ze jak ja moglam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 26.03.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 "Jak sobie radzicie z bezsennoscią ?" Idę spać. ******** Selimm minęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 26.03.2008 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro zły ze jak ja moglam W sumie mu się nie dziwię... zasnąć w windzie jest obciachowo, a w wannie niebezpiecznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro zły ze jak ja moglam W sumie mu się nie dziwię... zasnąć w windzie jest obciachowo, a w wannie niebezpiecznie... No a za kierownica samochodu to juz w ogole ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 "Jak sobie radzicie z bezsennoscią ?" Selimm minęło? może spi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 26.03.2008 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro zły ze jak ja moglam W sumie mu się nie dziwię... zasnąć w windzie jest obciachowo, a w wannie niebezpiecznie... No a za kierownica samochodu to juz w ogole ... Qrde, albo gość jest Copperfieldem...albo jeździsz Roburem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 26.03.2008 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 ojj tam ... moze jestesmy oboje mocno wygimastykowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 27.03.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 no to ja jestem nietypowa - po seksie albo mi sie chce jesc albo spac zwykle zasypiam a pan i władca budzi mnie mocnym szturchancem w żebro zły ze jak ja moglam zielona to mamy podobnie i faktycznie jest to niezły sposób na krótkoterminową bezsenność. jeśli jednak bezsenność trwa (tak jak u mnie) tygodniami - to nie pomagają ani tabletki ziołowe, ani herbatki, ani ciepłe mleko, ani spacer, ani brak spaceru, ani rytm dnia, ani sex.... myślę, że jakieś prochy z tych na receptę by pomogły ale jakoś nie mogę sie przemóc by iść do konowała po tym co z nimi przeszłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asieks 27.03.2008 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dwoje dzieci....jedno w nocy budzące się co dwie godziny a drugie wstające o 6 rano z błaganiem o wyjście na dwór Nie zdążę położyć głowy na poduszce i już spię...........o dziwo jetem wyspna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 27.03.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 dwoje dzieci....jedno w nocy budzące się co dwie godziny a drugie wstające o 6 rano z błaganiem o wyjście na dwór Nie zdążę położyć głowy na poduszce i już spię...........o dziwo jetem wyspna no i już wiadomo, czego selimmowi brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 27.03.2008 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2008 całe zycie miałem tak, że potrafiłem jechac do roboty autobusem i zasnąć wisząc na rurce. Wszyscy wysiedli pod zakładem a ja 3 przystanki dalej. Dlatego chyba nie doradzę. Zresztą zostało do dzisiaj. W aucie w lesie po drodze, w domu na fotelu, w robocie w szefowskim skórzanym fotelu (nie mam cukru-jakby co). to geny chyba. Zdrowy sen - oznaką zdrowia, czytałem kiedyś. I dlatego niczego nie zmieniam i sie cieszę - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 28.03.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 dwoje dzieci....jedno w nocy budzące się co dwie godziny a drugie wstające o 6 rano z błaganiem o wyjście na dwór Nie zdążę położyć głowy na poduszce i już spię...........o dziwo jetem wyspna możemy sobie podać ręce.. z tym ,że młodsze nie budzi się co dwie godziny ale w nocy przychodzi do naszego łóżka,często śpimy we czwórkę...a o 5 pobudka..starszy chce iść na dwór... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.03.2008 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 selimm - halo, a co tam ? odsypiasz ? czy ciagle walczysz ? A może razem, chórem zawołać? Coś jak: "PA-NI KU-BA-SIŃ-SKA!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.03.2008 02:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 niedobrze - nie odpowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.03.2008 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 chyba śpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 30.03.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 chyba śpi... raczej myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 30.03.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 raczej myśli Myśli że śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 30.03.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 kurna, odkryłem na http://www.moikrewni.pl że mam kuzynkę w Sajgonie (znaczy mieście Ho Szi Minha)A selimm śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 30.03.2008 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 chyba śpi... raczej myśli cholera - teraz i awatarek mu wcięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts