bratki 31.03.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie podoba mi się to. Zna ktoś Selimma po privie? Może jakiś telefon od przyjaciela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 31.03.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie podoba mi się to. Zna ktoś Selimma po privie? Może jakiś telefon od przyjaciela? kontroluję sytuacje... śpijcie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 31.03.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Nie podoba mi się to. Zna ktoś Selimma po privie? Może jakiś telefon od przyjaciela? kontroluję sytuacje... śpijcie spokojnie to go nie budź! niech się chłopisko wyśpi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.03.2008 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 kontroluję sytuacje... śpijcie spokojnie no, teraz to ja juz na pewno nie zasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.04.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no, teraz to ja juz na pewno nie zasne wystarczy - że ja już nie śpię ja ,tylko przezywam najgorsze chwile w swoim życiu i zupełnie sobie z tym ...nie radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 01.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Selimm....niezbyt fajnie to brzmi Chcesz nas tu nastraszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 01.04.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 no, teraz to ja juz na pewno nie zasne wystarczy - że ja już nie śpię ja ,tylko przezywam najgorsze chwile w swoim życiu i zupełnie sobie z tym ...nie radzę dobrze powiedziałeś "chwile".. i te najpiekniejsze i te najgorsze to są tylko chwile, które mijają szybciej albo wolniej ale mijają ... Trzymaj się selimm a czas to naprawde najlepsze lekarstwo tylko musisz sie zmobilizowac i przetrwać najgorsze, a potem będzie lepiej i łatwiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.04.2008 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 a czas to naprawde najlepsze lekarstwo tylko musisz sie zmobilizowac i przetrwać najgorsze, a potem będzie lepiej i łatwiej. taaa zmieni sie tak- jak jumaczom węgla z wagonów... którzy od nastania UE zmotoryzowali się i teraz przed sokistami autami zdupcają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 02.04.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 http://manu.dogomania.pl/emot/witamy.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 03.04.2008 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 http://manu.dogomania.pl/emot/witamy.gif ubawiło mnie to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts