Gość marcin_k 03.09.2003 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 witam wszystkich aktualnie jestem w trakcie zalatwien pozwolen budowlanych budowe zamierzam rozpoczac w przyszlym roku .wiem niestety ze vat na mat.bud. ma zostac podniesiony z 7 do 22 % czy bedzie to zaraz po wejsciu do unii czy po jakims okresie przejsciowym ? pzdr mk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 03.09.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2003 Zgodnie z informacją Ministerstwa Finansów od 1 maja 2004 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muffin man 04.09.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Okres przejściowy bedzie do końca 2007 ale tylko na usługi budowlane. Materiały jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 04.09.2003 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2003 Zgodnie z informacją Ministerstwa Finansów od 1 maja 2004 Pozdrawiam Czy mogę poprosić o źródło tej informacji? Próbowałam znaleźć na stronie ministerstwa finansów, ale jakoś nie bardzo mi wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.09.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Kiedyś był czat z wiceministrem finansów, poza tym wszedłem na stronkę ministerstwa finansów, tam jest podział na departamenty, wybrałem trochę metodą dedukcji, trochę na chybił trafił jeden z departamentów, zadzwoniłem i tak mnie poinformowali. Już nie pamiętam, bo dzwoniłem z miesiąc temu, ale jak znajdę chwilkę to dziś poszukam i dam Ci dokładniejsze namiary Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekSw 05.09.2003 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Poszukałem - oto skrót do strony: http://www.mofnet.gov.pl/index.php?wysw=5&sgl=2&dzial=9 To był chyba departament podatków bezpośrednich (albo pośrednich).Jeśli Cię źle kieruję, to po przedstawieniu sprawy podadzą Ci odpowiedni departament. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paula75 05.09.2003 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Wielkie dzięki za informację Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts