KrzysiekWoj 21.03.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Co zrobić, jak musimy zostawić psa samego w domu, żeby się nie nudził. Mnie rozbawiłohttp://www.joemonster.org/filmy/7871/Najlepsza-zabawka-dla-twojego-psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia1667 21.03.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Mnie też, a najbardziej to jak piesek startował zanim jeszcze piłka wzbiła się w powietrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielony_listek 21.03.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Co zrobić, jak musimy zostawić psa samego w domu, żeby się nie nudził. Mnie rozbawiło http://www.joemonster.org/filmy/7871/Najlepsza-zabawka-dla-twojego-psa Kiedys hitem były zabawki dla psów Buster Cube i Sound Ball. We wnetrzu Buster Cube (taka kostka) były kanaliki (labirynt), do ktorych wsypywało sie psie chrupki. Jak pies toczył kostkę, to sie wysypywało jedzonko (trudnośc wysypywania się ustawiało chyba wielkościa otworu). Natomiast Sound Ball (plastikowa jajowata piłka) wydawal dźwieki kiedy pies się nim bawił. Nasz Sound Ball miał krótką karierę - na drugi dzień nie chciał wydawać dźwieków więc pies go porwał na malutkie kawałki. I zamiast zajęcia na całe dnie, jak zapewniał producent, miał zajęcie na 5 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 21.03.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Ja podziwiam kondycje tego psiaka! Z mordki widac ze chyba nie jest juz najmlodszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 21.03.2008 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 jamniki są genialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts