mobutu 21.03.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 czy może ktoś podpowiedzieć ile może mnie kosztowaćrobocizna dla daszku 2,5x2 m wykonanie prostej więźby, ocieplenie, odeskowanie, papowanie, blacha a może macie kogoś kto się by podjął (temat super pilny) Dzięki z góry za odpowiedzi M! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 21.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 2,5x2m - coś jak śmietnik ? Mojemu sąsiadowi zaspiewali za robotę 2 000 PLN, tylko że to karpiówka (więźbę, deskowanie i papowanie wykonał sam). Chora cena, dlatego się nie zdecydował i stwierdził że za 2 kPLN to sam się nauczy metodą prób i błędów. Inna sprawa że dla wykonawcy to guzik nie interes taki daszek robić, stąd przywalili cenę z kosmosu. BTW, jak chcesz to na PRIV wyślę Ci namiar na takiego znajomego dekarza moich rodziców (gościu mieszka w Pruszkowie na Ostoii), on nie ma w tej chwili ekipy i robi jakieś jakieś drobne zlecenia, może Twoje mu podpasuje za jakieś rozsądne pieniądze. Tylko nie wiem czy robi więźbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobutu 09.04.2008 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 2,5x2m - coś jak śmietnik ? Mojemu sąsiadowi zaspiewali za robotę 2 000 PLN, tylko że to karpiówka (więźbę, deskowanie i papowanie wykonał sam). Chora cena, dlatego się nie zdecydował i stwierdził że za 2 kPLN to sam się nauczy metodą prób i błędów. Inna sprawa że dla wykonawcy to guzik nie interes taki daszek robić, stąd przywalili cenę z kosmosu. BTW, jak chcesz to na PRIV wyślę Ci namiar na takiego znajomego dekarza moich rodziców (gościu mieszka w Pruszkowie na Ostoii), on nie ma w tej chwili ekipy i robi jakieś jakieś drobne zlecenia, może Twoje mu podpasuje za jakieś rozsądne pieniądze. Tylko nie wiem czy robi więźbę. nie dostałem powiadomienia o odpowiedzi już znalazłem rozwiązanie ale dzięki za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts