maciejon 17.02.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Nie mogę napisać małego ć jedynym skutecznym wyjściem jest odinstalowanie Ati Control Center lub zmiana po każdym uruchomieniu komputera. Trochę wolniej, jeżeli można Jezeli w moim komputerze jest ATI (sprawdzę to później) i odinstaluję ten sterownik, wstawiajac jakiś standardowy, to po powtórnym zainstalowaniu dedykowanego do karty problem zniknie? Czy dobrze zrozumiałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Zawsze mozna to obejść inaczej: zrob tak: przytrzymaj lewy alt i z klawiatury numeryczej i wklep numerek 134 i puść alta, aby dostać duże Ć analogicznie tylko numerek 143pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 17.02.2005 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 tak na bocznym torze:-) jakby ktos potrzebowal z win1250 przelaczyc sie na iso-8859-2 to http://www.optimus-bis.com.pl/keyplus/ darmowy program switnie sie spisujacy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 17.02.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 Trochę wolniej, jeżeli można Jezeli w moim komputerze jest ATI (sprawdzę to później) i odinstaluję ten sterownik, wstawiajac jakiś standardowy, to po powtórnym zainstalowaniu dedykowanego do karty problem zniknie? Czy dobrze zrozumiałem? niezupelnie, sterowniki zostaw, usun tylko ten Ati Control Center, powinien widniec w dodaj/usun programy. zrob tak: przytrzymaj lewy alt i z klawiatury numeryczej i wklep numerek 134 i puść alta, aby dostać duże Ć analogicznie tylko numerek 143 mozeod razu w ASM kodowac znaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.02.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 zrob tak: przytrzymaj lewy alt i z klawiatury numeryczej i wklep numerek 134 i puść alta, aby dostać duże Ć analogicznie tylko numerek 143 mozeod razu w ASM kodowac znaki podalem rozwiazanie ktore dziala, bez wzgledu na zainstalowany sterownik fakt ze troche uciazliwe jak ktos duzo pisze m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 17.02.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2005 invx:Wielkie dzięki! Poszło jak z płatka!Mam ć!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.02.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 To teraz ja Po reinstalacji windowsa /win98/ i wgraniu wiekszości programów, szwankuje mi jawa /tak sądzę /. Objawia się to tym, że pisząc na czacie nie mogę uzywac alt do zmiany liter np a=ą, n=ń itp. Zamiast literek z kreseczką na górze lub ogonkiem na dole pojawiają się ?,1,a itp. Jedyna prawidlowa litera to "ó". Odistalowałam jedna jawę, zainstalowałam najnowszą od sun'a i...nic. Wymyslcie coś Patrząc na strony tego wątku, wynika, ze ja mam najwiecej problemów z kompami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 18.02.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2005 1. Bylo, nie reinstallowac, tylko format i od nowa wgrac , no ale jak zrobiles tak pewnie byly jakies powody, glebiej nie wnikam 2. tych liter nie mozesz pisac tylko na czacie, czy w zwyklym edytorku tez nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Invx, źle napisałam - dysk został sformatowany i wszystko od nowa wgrane. Brak alta wystepuje chyba tylko na czacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.02.2005 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Majka spróbuj tak wciśnij alt +ctr + shift i przytrzymaj 8 sekund pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 mój komputer jest bardzo chory, nie pomoglo panie doktorze Proszę o kolejne propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 19.02.2005 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Majka,a może masz zainstalowany jakiś pasek na górze ekranu w wersji "zachodniej" i on blokuje.Ja kiedyś miałam ang. googla i musiałam odinstalować, bo straciłam polskie literki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Ustawiałam juz kodowanie znaków na środkowoeuropejski. dalej proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 19.02.2005 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Wyobrazam sobie, jakie to nieszczescie - nie miec zmiekczen (przez co mozna byc zle zrozumianym - qufa mac ! ) to moze teraz alt +ctr + shift i przytrzymaj 10 sekund .. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 wyobrazam sobie jakie to nieszczescie - nie miec zmiekczen (przez co mozna byc zle zrozumianym - qufa mac ! ) to moze teraz alt +ctr + shift... i przytrzymaj 10 sekund powodzenia Bez przesady Oto się specjalnie nie obawiam. Ale drazni mnie mój brak umiejętności obsługi komputera Nie chodzi o brak zmiękczeń, nauczyłam sie pisać uzywając "alt" /chociaż czasem koordynacja rąk nie jest zgrana/, i teraz zamiast np: ź = ? ż = a ł = 3 ń = ? ą = a jedynie ó jest w dalszym ciągu literą ó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 19.02.2005 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Brak alta wystepuje chyba tylko na czacie to chyba czy tylko na czacie ?? ta informacja to podstawa diagnozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.02.2005 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2005 Pane doktore, czat mnie boli Sprawdziłam, we wszystkich innych programach alt działa Jakieś antidotum się znajdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 20.02.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2005 jestem na 99.999% przekonany, ze to wina maszyny wirtualnej java. Mowisz ze zainstalowalas najnowsza od SUN,a. Powinno byc OK, a skoro nie jest:wink: , znaczy ze stara maszyna wirtualna java, jest wciaz na kompie. 1. usun ta od suna (dodaj/usun programy) 2. sprubuj uzyc tego programu, zeby usunac jave (stara) http://www.akk.net.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=getit&lid=131 3. restart 4. sprawdz czy Ci nie dziala czat (powinien nie dzialac, bo jesli dziaja java wciaz nieusunieta, jesli by tak bylo to napisz ze nie usunelas, bedziemy dalej myslec ) 5. jesli czat niedziala, zainstaluj jave od suna 6. restart 7. ma dzialac P.S. a tak nawiasem mowiac to polskie znaki na czacie nie sa az tak potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 23.02.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 to kolejny tekst typu poza tematem dzisiajwyklad "zasada tworzenia sieci lan w firmie" http://lemat.priv.pl/index.php?m=gal&id=1 powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 23.02.2005 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2005 nie takie zeczy juz widzialem jeśli odziedziczyliście po kimś korytka z kablami - nie zaglądajcie do nich. a to jest swieta prawda, jedna z podstawowych zasad, juz nie raz sie naciolem ze otworzylem korytko a potem to ledwo to zamknolem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts