invx 18.10.2004 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 byc moze mks on-line dziala tylko pod ie, nie uzywam go wiec nie wiem jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 20.10.2004 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2004 Kksia, nie piszesz czy skanowałaś komp antywirusem. Najpierw przeskanuj kompa antywirami, choćby tymi online. Skanowałam swoim antywirusem i on-linowym mks. Ale dzięki z ainne adresy, spróbuję jeszcze raz, po instalacji tych łat do Windows. ndows i przeglądarkę IE - czasem błąd tkwi w przeglądarce. Częto tez podczas przeglądania stron pokazuje się błąd zainicjowany przez C/WINNT/system32/Isass.exe - wtedy zamyka cały komputer. Sprawdź, czy tam jest na pewno duże "i"; przeczytaj - TYLKO DOKŁADNIE !!! - tutaj (zwłaszcza post 'admina' w połowie strony). I jeszcze tutaj oraz tutaj Próbuję to wszystko zrozumieć! Zobaczymy, czy dam radę! Dzięki! I tobie i invx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 24.10.2004 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2004 No, miałam ja Ci pechowy dzień. Teraz dopiero zobaczyłam jak strasznie pociełam poprzedniego posta. Sama go nie rozumiem. Bardzo Was przepraszam! A na dodatek podczas instalacji tych łat uruchomił się właśnie ten "problem" skutkujący zamykaniem komputera. Nie udało mi się już go włączyć! (Zdaje się, że proces instalacji był właśnia na etapie deinstalowania jakiś elementów, a te nowe nie zdążyły się zainstalować) Trzeba było reinstalować system. Ale o to poprosiłam już fachowca. Założyłam te jakieś blokady polecane na stronach Microsoftu, ale pewno trzeba było najpierw skutecznie usunąć to świństwo. Już nie będę sama próbować.! Czasami nawet dobra rada nie pomoże! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 25.10.2004 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 mysle ze chodzi Ci o blastera, wiec aby przerwac odliczanie wpisujemy w START => Uruchom => shutdown -a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 25.10.2004 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2004 Dzięki. Na razie- po wizycie fachowca-nic mi się nie zamyka. I oby tak dalej! Poprosiłam o nowy antywirus i firewall i mam nadzieję, że zapewni mi to spokój na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Hej komputerowcy. Ja jak zwykle po prośbie Trzeba było sformatować dysk. Część instalek przeniesione mam na dysk D, ale niektóre trzeba na nowo ściągnąć z sieci. Macie może namiary na darmowy open-office /w. j. polskim/. I mam pytanie, probowałam zainstalować acrobata, mieszał, mieszał i pokazał, że uzywa ten sam port co serwer mojego programu rezerw. Skąd ściągnąć inny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.01.2005 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Jest calutki portal OpenOffice.pl, tylko jak znaleźć tam aktualną wersję nie 'stable', nie 'beta' ? Tego nie wiem . Trochę za dużo tam informacji A Acrobata masz w wielu miejscach, np.: Adobe Reader PL 6.02 Adobe Acrobat Reader PL Dzień zaczęty do format C ? Nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.01.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 Mąż formatował wczoraj, ja pojechałam na narty. Zgodnie z zasadą, że "złość piekności szkodzi" Ale dzisiaj dostałam "tabula rasa". I muszę sie trochę pobawić. Oprócz normalnych programików, bez ktorych nie moge pracować, udalo się juz zainstalować full wersję kombajna HP /3godz / i pare używek. dzięki ponury. Zaraz tam wlezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 24.01.2005 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 To jeszcze ten, starszy i z mniejszymi bajerami, o 1/3 mniejszy Adobe Acrobat Reader 5.0.5 Ale stronkę znalazłem przy okazji Komputer.Katolik.pl Alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 24.01.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2005 i nie zapomniejcie o latkach do Acrobat'a, by najnowsza jego wersja ma dziure, umozliwiajaca przechwycenie portow P.S. tezn komp w firmie czy domu ? jak w domu to szarpnij sie na ms ofisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 W firmie, w domu mam takie różne Gdzie ta łatka, nie lubie, jak mi ktoś kuka w porty Komp zrobiony, tylko pare razy pusciłam wiązkę z lekka niecenzuralną. Ciekawe, na ile reanimacja pomoże. Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.01.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 Przepadły mi wszystkie kontakty z gg. Rozpłynęły sie w niebycie na amen, czy są do odzyskania? Teraz dopiero widzę, ile rzeczy się zagubilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RolandB 25.01.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 jesli wczesniej nie eksportowalas ich do serwera GG to raczej ich juz nie odzyskasz po formatowaniu ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 25.01.2005 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2005 powiedzmy tak, jesli nie ma na serwerze, sprawa sie komplikuje ale spoko, to tylko format, po nim, mozna jeszcze pliki odzyskac sa takie programiki jak np: PCI File Recovery, PC Inspektor Recovery, R studio, czy program firmu MBM Ontrack, z pewnoscia ten ostatni jest najlepszy, niestety, kosztuje , a jak juz ja mowie ze jakis programik kosztuje, to znaczy ze ciezko cos zaradzic nie kupujac , ale z pewnoscia tymi wczesniejszymi mozesz poprubowac, zacznij od PCI FileRecovery, jesi bedziesz miala troszke szczescia, odzyskasz , hyba ze masz naprawde jakie cenne dane, to oddaj HDD, w rece specjalistow z MBM Ontrack P.S. no i pamietaj, podstawa to konkretny Backup i kopia zapasowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.01.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 Czlowiek uczy się na błędach Najlepsze jest to, ze zrobiłam sobie pare backup'ów, które też szlag trafił. Dane nie były bardzo cenne, wiekszośc mojej pracy opiera się na zewnętrznych serwerach. Ale wqrza mnie, jak mi sie coś "zgubi" Zupełnie nie wiem, jak ktos moze lubić komputery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 26.01.2005 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2005 kto lubi ten lubi ale niestety wiekszosc jas skazana na nie %-) to moze teraz jakis powerquest drive image ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.02.2005 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 A czy ktoś z Was może mnie nauczyć jak zmniejszać zdjęcia, żebym mogła je umieścić w albumie Onetu i żeby tam ich weszło trochę więcej niż pięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 02.02.2005 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Wszystko o zdjęciach masz tutaj SUPER HIPER MEGA DOKŁADNY opis _ZBYCH_a [wykład nt. zmniejszania w połowie pierwszej strony]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.02.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 Dzięki, już tam idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 02.02.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2005 a ja skorzystam z okazji i po raz kolejny zahece was do robienia wlasnych stronek naprawde nie jest to o wiele bardziej trudne niz kozystanie z gotowcw, a przy tym mozna sie wiele nauczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts