stary 06.02.2005 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 Mam problem z drukarką : Canon s 450 , system Windows XP Professional . Drukarka po włączeniu cały czas "miga", nie przyjmuje żadnych dokumentów do drukowania. Przeanalizowałem całą pomoc, nowy kabel, zainstalowałem jeszcze raz i NIC .Czasami po ponownym włączeniu kompa zaczynała działać poprawnie - dzisiaj niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 06.02.2005 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 zainstalowałem jeszcze raz drukarke czy windows ? sprubuj podlaczyc drukarke na innym komputerze, sciagnij aktualne sterowniki, wyeliminuje to uszkodzenia po stronie PC. Jesli nadal nie dziala, to cos z drukarka. Podaj jakies konkrty, co sie dzieje jak dajesz dokument do zadan, czy wyzuca jakis blad ? czy idzie do zadn i nie drukuje ? sprubuj takze wylaczyc drukarke z pradu (kablem zasilania !!) na jakies 3s. i wlacz ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 06.02.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 drukarke czy windows ? Ponownie instalowałem drukarkę .Po podaniu dokumentu do drukowania ,wyświetla przesyłanie danych do drukarki , po kilku sekundach : " drukowanie tego dokumentu nie powiodło się " -przejdz do zadań pomocy. W drukarce cały czas miga dioda na pomarańczowo i ani drgnie .Drukarke i komputer włączałem juz kilkakrotnie. Jutro podjadę z nią do innego komputera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 06.02.2005 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 ale wylanczales ja calkowicie z sieci ? chodzi o to by wykasowac jej pamiec. Sprubuj druknac strone testowa z poziomu drukarki, zwykle robi sie to prze nacisniecie i przytrzymanie dluzej jakiegos przycisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.02.2005 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 A może komuś się zaciął papier w środku i nie chce sie przyznać że wyszarpnął nie całą strone??m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stary 06.02.2005 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 zalozylem temat na elektroda.pl => http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=1204551 tam Ci pomoga szybko profesionalnie i skutecznie Wielkie dzięki invx, prawdopodobnie zaniosę grata do serwisu albo na śmietnik . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 06.02.2005 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 zalozylem temat na elektroda.pl => http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=1204551 tam Ci pomoga szybko profesionalnie i skutecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 06.02.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2005 u mnie pomarańczowe również miga, jak zabrakło papieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 07.02.2005 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2005 Z Canonem nie miałem do czynienia, ale drukarki HP (5L i podobne), czasami też tak mają - zapalają lampkę, pojawia się głupi komunikat typu "printer off line" i różne takie. Coś z elektroniką. Czasem wydrukuje pół ryzy, czasem co druga kartka się tak zacina. Już dwa serwisy się poddały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.02.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 cze Maju ja co prawda wole grzebać przy gracie, niż przy kompie, ale mam taką fajną stronkę :http://www.dobreprogramy.com.pl/ albo tucows.com. programuf bez liku pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 08.02.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2005 Witajcie! Z nieba mi ten wątek! Jeszcze nie wszystko czytałam, bo z ekscytacji skupić się nie mogę i tylko tak śmigam okiem ileż to tematów tu rozwiązanych zostało. Mam pytanko z pogranicza - dotyczy raczej hardwaru (chyba ). Gdzie się szuka zakończonych wtyczką USB słuchawek z mikrofonem, które umożliwiłyby korzystanie z VoIP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 09.02.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Mam pytanko z pogranicza - dotyczy raczej hardwaru (chyba ). Gdzie się szuka zakończonych wtyczką USB słuchawek z mikrofonem, które umożliwiłyby korzystanie z VoIP ? Sorry, ale chyba nie masz na co wydawać pieniędzy. Słuchawki USB do VoIP? Robi to Plantronics ale ta CENA. Plantronicsem handluje firma m.in. ULTRAMEDIA z Warszawy - też sprzedaż wysyłkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 10.02.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 witajcie,o czarnej magii tu piszecie, ale jest nadzieja, że znajdę tu kogoś kto zechce podpowiedzieć mi - jak zastąpić link np.murator58%$@@432... eleganckim: wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 10.02.2005 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Link ma postać: http:// murator58%$@@432... Żeby zrobić jak chcesz, zapisujesz to w postaci wątek czyli w pierwszym wstawiasz między 'url' a koniec nawiasu znak równości, potem link, a po nawiasie wpisujesz pożądane słowo. Uwaga: w powyższych przykładach są spacje, by uwidocznić sposób wykonania. W podawanym linku ŻADNYCH spacji być nie może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_kraków 10.02.2005 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 no to próba ciekawe co wyjdzie? to działa !!! dzięki, ponury,serdeczne dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 10.02.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Jest jeszcze pomoc w trakcie pisania. Gdy umieścisz kursor na przycisku, wyświetli ci się składnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 11.02.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 To nie będzie o komputerze, ale o satelicie. Coś się stało i nie mam głosu, a obraz jest zielony. Czy coś niepotrzebnie przycisnęłam na pilocie czy coś się popsuło?Pomóżcie, proszę.Mam dekoder Philipsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 12.02.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 hmmm, ze nie ma glosu, da sie latwo zrobic z pilota , z zielonym obrazem trudnije, ale polak potrafi a tak na powaznie, posprawdzaj, polaczenia wszytskich kabelkow, z tylo telewizora, wyllacz i wlacz wszystkie urzadzenia z pradu (z gniazdka !!), szczegolna uwage zrwuc na tzw. euro-zlacza, a czy ten obraz zielony i brak glosu to tylko przy odbiorzez z satelity ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 12.02.2005 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2005 Dzięki Invx, miałeś rację, kabel eurozłącza był poluzowany. Znowu wszystko działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zzZZzz 14.02.2005 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 witajcie mom big problemos otoz drukarka OKI igloweczka jest w sieci do niej jest podlaczone komputerow 3 i problem polega na tym ze gdy sie drukuje z kazdego komputerka pojedynczo to jest oko i ladnie drukuje ale jak 1 komp drukuje a na 2 wlaczy sie drukowanie to ten 2 ma blad krytyczny i zwis calego windowsa przelacznik do drukarki jest automatyczny i zawsze spisywal sie na medal jak myslicie cio to moze byc ? wina drukarki czy cos w komputerach namieszane ? za wszlekie odp. bardzo dizekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts