invx 26.05.2005 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2005 najnowsza wersja 7.0 jest platna => http://gigapal.com/ecart/Scripts/prodView.asp?idproduct=389 ale jak bys poszukal na google, czy innym p2p, to napewno znajdziesz w koncu czymze jest taki programik w stosunku do ms windowsa czy office Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2005 Majka a Ty chcesz na XP drukować z Dosa ? bo jesli tak to jest troche zabawy z tym , ale mozna to zrobić p.s. ponury i invx bardzo fajnie sie Was czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 30.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Selim, ja różne rzeczy chcę ale nie wszystko daję radę pisz co mam zrobić. Ale nie chcę stracić mozliwości drukowania z pod windowsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.05.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Z windowsa powinno Ci drukować bez problemu , jesli chodzi o Dos to potrzebne są sterowniki do Dosa (nie te ktore system rozpoznaje) 16-bitowy podsystem Windows C:WINDOWSSYSTEM32AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lUB Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji.......jesli cos takiego Ci wyskakuje to wejdź do c:windowssystem32 i zobacz czy plik autoexec.nt wogóle tam jest. Jeżeli nie to jego kopia powinna być w folderze c:windows epair skopiuj go do system32. http://maxwklb.w.interia.pl/ Krótki opis : Za ten błąd na 99% przypadków odpowiedzialne są wirusy, trojany, robaki, które powodują utratę/uszkodzenie pewnych plików z system32 (autoexec.nt, config.nt, command.com) Program ma możliwość jednorazowego usunięcia błędu (wystarczy go uruchomić - on zrobi reszte) Jeśli problem się często powtarza to program ma możliwość : AO = Automatycznej Ochrony czyli sprawdzania systemu przy każdym uruchomieniu komputera. Program działa w tle/w ukryciu więc nie będzie denerwował użytkownika przy uruchomieniu komputera. w 3 sec konczy sprawdzanie i sie wyłącza. http://welcome.hp.com/country/pl/pl/support.html tutaj poszukaj sterownikow ! Na wiecej mnie dzisiaj nie stać , mam małego szkrabna w domu który mi troche daje popalić w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 26.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Mam pytanko jak zainstalować sobie taki piekny obrazek przy nick_u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 26.06.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Zajdź najpierw emblemat w internecie np na tej stronie; http://www.gooddogie.com/animate/ poklikaj tam, wybierz pasujacy obrazek, kliknij na nim właściwości i skopiuj jego internetowy adres. Nastepnie kliknij na Profil (czyli Twój profil) na stronie forum i na samym dole odnośnik do emlematu wklejasz ten adres i zaznaczasz . Powinno zadzałać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.06.2005 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 [...] wklejasz ten adres i zaznaczasz . Powinno zadzałać. Jeśli masz obrazek, którego adres zaczyna się od http://... a kończy na .jpg lub .gif, to taki adres wklejasz do profilu bez żadnych znaczników typu Jak sprawdzić, czy to adres obrazka ? Wklej link do niego w przeglądarkę, wówczas powinienieś go ujrzeć. Acha, obrazek powinien być niewielkich rozmiarów, żeby nie rozbijał strony na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 30.06.2005 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Dzięki za info a jakbym chciał wkleić np zdjęcie to jak to zrobić i i czy mogę zmiejszyć jego wielkośc i rozmiar (na razie ma 100k a nie chciałbym aby rozbijał stronę o czym pisał ponury 63 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.06.2005 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zerknij tutaj Szczegółowy opis zrobiony przez ZBYCH-a z programem ACDSee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.07.2005 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Dzięki ale strony jeszcze nie umiem założyć ide spać może jutro.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.07.2005 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 chciałem wizualizacji swojego omku umieścić juz ją nawet zmniejszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.07.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 zakladasz konto na onecie, na republika.pl, i korzystajac nawet z wbudowanego tam "menadzera konta" bezproblemowo wrzucasz sobie pliki bez zadnej konfiguracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 01.07.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Witam!! Mam problem z siecią a mianowicie czym waszym zdaniem jest taka oto sieć: serwer - swith - i jeden przewód - swith - komp - swith - komp i tak dalej 10 kompów tzn. każdy połączony szeregowo. Bo moim zdaniem to magistrala, choć mogę się mylić , a admin wciska mi że to gwiazda choć myslę że gwiazda to ( komp-swith-serwer) Poprawcie mnie gdybym się mylił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.07.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 A jak wyłaczysz srodkowy komp to reszta działa w sieci (po obu stronach tego kompa)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 01.07.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 działa po wyłączeniu środkowego kompa, ale to chyba nie jest normalna gwiazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
invx 01.07.2005 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 niezabrdzo rozumiem Twoj opis z serwera idzie do switcha kabelek ? (skertka), i teraz od switcha, ida kabelki, do kompow ? kazdy ma osobny kabelek wychodzacy ze switcha ? czy z serwera idzie jeden kabelek do switcha, i ze switcha wychodzi jeden do terminala 1, potem z terminala 1 do 2 z 2 do 3 etc. ?? czy jakos jeszce inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_lodz 01.07.2005 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2005 Ponury63 i Zbychu jesteście wielcy oto moje wypociny http://foto.onet.pl/albumy/zdjecie.html?no=0&id=41005&grupa=0&kat=2&nxt=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 02.07.2005 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2005 To tak od serwa idzie sobie kabelek UTP do switha który stoi u gościa nr.1 (powiedzmy) od jego switha idzie sobie dalej kabelek UTP do następnego gościa jakieś 20 metrów i u niego znowu stoi swith i tak dalej.. W swithu zajęte są 3 gniazda dojście od serwa odejście do kompa do goscia u którego stoi swith i trzeci port to odejscie do kolejnego hosta ale tylko u gościa nr1 bo dalej tez są trzy porty ale w układzie gośc-do siebie-gość do siebie oznacza gościa u którego stoi swith Jest to chyba tak sie nazywa (Śieć oparta na przełącznikach) ale niewiem czy to gwiazda to chyba gwiazdo-magistrala hehe Chyba tu namieszałem i chyba nikt nie rozwiąże tego problemu jaka to sieć oj ale ważne że jakoś działa choć się często zapycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morpheus56 17.07.2005 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2005 Witam!! Mam pytanie czy ktos używał bądź używa Agnitum Outpost Firewall 2.7 PL ? Jak tak to niech powie jak go skonfigurować..bo po jego uruchomieniu niemam otoczenia sieciowego.Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.07.2005 03:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Witam.A mi pomozecie?Nie chodzi mi o software.To chyba hardware.Oto problem: kolega ma komputer Sony Vaio,ktory zeby sie uruchomil,trzeba podgrzac w dolnej czesci z przodu.Tu,gdzie jest klapka z wejsciami USB i na sluchawki.Kolega uzywa suszarki o niewielkiej mocy i dlatego nim komputer sie namysli na uruchomienie - mija maly kwadrans.Zeby bylo ciekawiej,to kilkumiesieczny komputer.Kolo nie moze sie zdecydowac na zawiezienie do sklepu,choc gwarancja dziala.Zwlaszcza,ze zbudowal z kilku hantli podporke pod suszarke i nie musi tracic czasu na trzymanie jej.No i masci do pielegnacji wymion ( eutergel ),na bol reki ,nie musi juz stosowac. Prosze o pomoc.Co z komputerem jest nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts