invx 18.10.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2005 rada z instalacja SP2 nie byla konkretnie adresowana pod klopoty z pamiecia Wogule SP2 to dosc kontrowersyjna recz - jedni sa zwolennikami inni przeciwnikami, ja naleze do tych pierwszych, i pierwsze co robie przy ratowaniu windy to sprawdzam czy ma sp2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 19.10.2005 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2005 nie ma co gadać - jeżeli masz internet i xp - musisz instalować sp2. Jeżeli nie masz sieci, to nie potrzebujesz sp2 do szczęścia. Przy nie najnowszym sprzecie własciwie też nie potrzebujesz xp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.10.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 czy tu help desk ? tak ? a ktos mi może powiedziec, dlaczego mój pysio pół godziny po uruchomieniu - śmierdzi ? tak jakby.. spalenizną i gorący jest strasznie ? wybuchnie zaraz ? wolałabym się przygotować help, help naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.10.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 wentylatorek padł? komp musi być chłodzony, bo faktycznie dysk sie może przegrzać, ale przewaznie nie wydaje specjalnego zapachu no i jak "gorący strasznie" to go wyłącz, odłącz od napięcia i sprawdź.Poodkręcaj srubeczki i ściągnij obudowę /do góry/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.10.2005 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 Jak nie instalowałaś ostatnio żadnego nowego sprzętu w kompie [coby mógł nie wyrabiać zasilacz], to padło coś, co trza sprawdzić - chłodzenie procesora, zasilacz sam z siebie itp. Organoleptycznie możesz po zdjęciu obudowy na macanego iskać miejsca problemu, a potem się zobaczy. Acha, palce najszybciej się ochłodzą po złapaniu się za ucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.10.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2005 dzięki wszystkim pysio chodzi, chłodny, wiaterek mu powiewa, ale przeżyłam chwilę grozy starszną. koleżeństwu ze strychu dziękuję szczególnie za radę "obłóż go lodem" postawiłam mu do tego szklaneczkę malibu niech ma na przeprosiny. nie powiem co powiedział pan z serwisu. tam za dużo trudnych słów było ale chyba miał rację w tym co insynuował sugestywnie bo pysiak jak nowy to sobię na zaś poczytam te 10 stron jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 21.10.2005 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 !@#$%^&*(()_!@#$%^&*()_!@#$%^&*() Dwie gigantyczne awarie sztrumu. Komputer - nie bangla. Drodzy forumowicze czy on ma jeszcze szanse dychnąć? Wykitował na glucho. Czy komp ma jakies bezpieczniki? czy mam juz podstawke pod kwiatek? Gustowna, cholera! A jesli nie wstanie - to czy (to chyba jest pytanie o ustrój w jakim żyjemy) czy energa ponosi odpowiedzialnosc za moją materialną stratę? Jak pomysle ze w Hameryce do konca zycia bym zyla z odszodowania za ten okrutny zawałotwórczy stres i obgryzione paznokcie... Wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.10.2005 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2005 Jak pomysle ze w Hameryce do konca zycia bym zyla z odszodowania za ten okrutny zawałotwórczy stres i obgryzione paznokcie... Wrrrrr Powoli , w Hameryce na naprawe kompa na fabrycznej gwarancji czeka sie ponad miesiac , w Polsce dawno nalezalby sie nowy W temacie poczekaj na autorytety Forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 22.10.2005 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2005 Już działa! Ale mnie zasmuciłaś rrmi Jak to tak? zadnego rozpieszczania? To gdzie teraz jest Hameryka, albo ekwiwalent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 25.10.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2005 Hue hue, też tak kiedyś miałem jak grałem w Colina. Jadę sobie w Szwecji, pedał w podłodze, składam się w zakręt a tu... psyt, cicho i ciemno. Okazało się że padł zasilacz w obudowie. Wykręciłem zasilacz, podskoczyłem do zioma i sprawdziliśmy ten zasilacz na jego kompie. Na szczęście padł "tylko" zasilacz a nie np. płyta główna, także kosztowało mnie to 80 a nie 500 zł. Jeżeli komp nie daje żadnych oznak życia, to stawiam na zasilacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 24.11.2005 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 a tak może ja po prośbie zainstalowałem sobie skrzynkę bogiego, coby głupia maszyna, meldowała jak ktoś przyśle mi maila, i mam problem, nie umiem wprowadzić kont, skrzynkę mam na onecie i po wprowadzeniu nazwy serwera onet.pl i numeru portu 110 maszyna mi pisze błąd przy sprawdzaniu konta, to samo jest jeśli jako serwer napiszę op.pl tak jak mam w adresie i co piszą w pomocy, bardzo bym prosił, wysoce wyuczonych o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.11.2005 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2005 Jedrus Moze zainstaluj sobie http://www.incredimail.com bardzo proste.I taki pan wchodzi na dol monitora i mowi , ze jest mail .Sonika mi to dala . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 tylko wyłącz głos, bo jak dostajesz sporo maili, to ................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 komputerowcy, mam pytanie potrzebuje słuchawkę z mikrofonem do skyp'a. Polećcie coś dobrego a niedrogiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 25.11.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 rmmi, spróbuję, dziękuję Majka moja młodzież kupiła w Makro albo w Selgrosie, Tracera, dobra jakość dzwięku, rozmawiałem z Australią, bez zarzutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 znalazłam w necie tylko zasilacze tracera Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2005 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 A looknij sobie słuchawki z mikrofonem Tracer wiekszość "w dostawie" - albo takie chodliwe, albo wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.11.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Ja kupiłam "byle jaką" słuchawkę na giełdzie i też działa bez zarzutu.Kosztowała chyba 10 lub 15 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 25.11.2005 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 Zresztą, co tam Tracer Taki np. jednouszny [idealny do pracy] Logitech Dialog za 30 zl tutaj Media-Tech też ma ładniejsze i nawet niedrogie. Właściwie to można wybrać - czy kcemy na jedno ucho, czy na oba ucha PS: czy kupowanie jest teraz łatwiejsze, czy tylko mamy lepszy wybór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.11.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2005 na jedno ucho, drugim trzeba słuchać klienta Ja lubie kupować, jak mogę pomacać Zapisałam nazwy, udam sie do Bit'a Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts